Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

FallabdaBronzérmek az országos bajnokságról

2020. január 29., szerda, Sport

Január 24-én és 25-én a bukaresti Infinity Sport Arena Squash Klub adott otthont az országos ifjúsági fallabdabajnokságnak, ahol a Kovászna Squash SKE Horia Anghelina és Bodor Bence révén két bronzérmet szerzett.

  • Bara Hunor edző és a Kovászna Squash SKE versenyzői
    Bara Hunor edző és a Kovászna Squash SKE versenyzői

A megmérettetésen öt városból – Bukarest, Călărași, Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy és Brassó – 52 gyerek tette próbára magát öt korosztályban. A Kovászna Squash SKE nyolc ifjúsági játékost nevezett az országos bajnokságra, akik közül ketten érmet szereztek, négyen pedig közel voltak ahhoz, hogy dobogóra állhassanak.

A sepsiszentgyörgyi klub legjobb eredménye Horia Anghelina és Bodor Bence nevéhez fűződik. Előbbi U11-ben, utóbbi U17-ben végzett a harmadik helyen, így bronzérem került a nyakukba. Négy háromszéki játékos, Bodor Balázs (U11), Szebeni Gergő (U13), Dávid Márk (U15) és Vizi Andor (U19) lemaradt az éremszerzésről, mind a négyen a negyedik helyen zárták a viadalt. Kovács Kristóf a tizenhárom, míg Dávid Lajos a tizenhét év alatti korosztályban a hatodik helyen fejezte be az országos bajnokságot.

A Kovászna Squash SKE játékosa, Dávid Márk január 31. és február 2. között a Szlovén Junior Open ifjúsági nemzetközi megmérettetésen teszi próbára magát, majd ezt követően, február 14. és 16. között szintén a fővárosi Infinty Sport Arena Squash Klubban rendezik a felnőtt országos fallabdabajnokságot. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 244
szavazógép
2020-01-29: Sport - :

Versenydömpingben a háromszéki sízők (Alpesi sí)

A Sport-All Sport Club alpesisí-csapata a Dani Kinga Emlékverseny és a Gerar Kupa mellett január 23-án az országos bajnokság egyik szakaszán, a Strindberg Kupa-viadalon és január 26-án a Hargitai megyei pontvadászat második fordulóján, a Sport-All Kupa-versenyen is részt vett.
2020-01-29: Sport - :

Sportvilág

Kajak-kenu. Tisztázták a doppinggyanú alól Laurence Vincent-Lapointe-et, a kanadaiak tizenegyszeres világbajnok kenusát. A 27 éves sportoló mintájában tavaly nyáron a szteroidhoz hasonló ligandrolt mutatott ki a vizsgálat, és a nemzetközi szövetség (ICF) négyéves eltiltása esetén ki kellett volna hagynia a tokiói olimpiát is.