StartUp Nation

2020. január 29., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Az eredetileg tervezett évi kétmilliárd lejes keretösszeg felével, egymilliárd lejjel indul a StartUp Nation támogatási program harmadik szakasza – közli a Ziarul Financiar a gazdasági miniszterre hivatkozva.

Virgil Popescu azt is hozzátette, hogy a tavaszi költségvetés-kiegészítésnél a keret fennmaradó részét is biztosítják. A lap szerint azonban nem csupán a harmadik szakasz keretösszege nem biztosított egészében, hanem a 2017-ben indított program második szakasza, vagyis a 2018-ban elnyert támogatások költségvetéséből is hiányzik további 1,4 milliárd lej.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?













eredmények
szavazatok száma 1554
szavazógép
2020-01-29: Pénz, piac, vállalkozás - :

Ötvenmilliárd beruházásra

Az nemzeti össztermék 4,5 százalékát teszi ki az idénre tervezett 50 milliárd lejes beruházási keret – jelentette ki a pénzügyminiszter.
2020-01-29: Pénz, piac, vállalkozás - Ferencz Csaba:

A küzdelem éve (Visszapillantó 4.)

Folytatjuk visszapillantó sorozatunkat a tavalyi év fontosabb gazdasági történéseiről