Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

AutósportNépszerű volt az idei téli rali

2020. február 10., hétfő, Sport

Február első hétvégéjén motorzúgástól volt hangos Kommandó és környéke, mivel Háromszék legmagasabban fekvő települése adott otthont a hagyományos és nagy érdeklődésnek örvendő Winter Rally Covasna tizenharmadik kiírásának. Az esemény szervezői szerint a háromnapos viadalt a világháló révén 71 országban követték.

  • Fotó: RallyPhoto Hunters
    Fotó: RallyPhoto Hunters

A sepsiszentgyörgyi Auto Crono Egyesület által a Román Automobil-szövetség égisze alatt és a Metalubs támogatásával megrendezett rali a résztvevők szerint időpontja és helyszíne miatt unikumnak számít Kelet-Európában. Az évről évre fejlődő téli verseny nagy népszerűségnek örvend a mind a hazai, mind a külföldi, sőt, az Európai, illetve világbajnokságban érdekelt ralipilóták körében is. Emellett turisztikai szempontból sem elhanyagolható a viadal, amely a nézők között is népszerű, s az esztendők során egyre többen látogatnak el a festői tájjal rendelkező Kommandóra. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2231
szavazógép
2020-02-10: Sport - :

A kézdivásárhelyiek jutottak legtovább (Asztalitenisz)

Péntektől vasárnapig Buzău adott otthont az ifjúsági II-es asztaliteniszezők csapatbajnokságának, amelyen a megyeszékhelyi Sepsi ISK két, míg a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK egy csapattal képviseltette magát. A viadalt a céhes városbeliek zárták jobb eredménnyel, miután Kerekes Barnabás fiúegyüttese az elődöntőbe jutásért harcolt.
2020-02-10: Sport - :

Nyert a Puskás ’87 és a Mikósokk (Minifoci)

„Őszi bajnok” a címvédő Puskás ’87 együttese, miután kétgólos diadallal zárta a sepsiszentgyörgyi öregfiú minifoci-bajnokság odavágó-sorozatának utolsó fordulóját. A listavezető játékosai a sereghajtók táborához tartozó Téglás Panzió csapatát múlták fölül.