Baleset az átjárón

2020. február 13., csütörtök, Közélet

Elütöttek egy gyalogost Sepsiszentgyörgyön a Váradi József utca aljában, a Kónya Ádám Művelődési Ház előtti átjárón csütörtök délután fél ötkor.

A 38 éves áldozatot kórházba szállították. A balesetet okozó, a Kossuth Lajos utcából jobbra kanyarodó autót egy 62 éves nő vezette. A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával folytatja a kivizsgálást. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye az iskolakezdésről?eredmények
szavazatok száma 1023
szavazógép
2020-02-14: Nyílttér - :

S. O. S. Rétyi Nyír

A Rétyi Nyírre mindig otthonként tekintek, mert ott töltöttem a gyermekkoromat. Ő volt az én Tüskeváram, Titkos Szigetem. Apám nyolcéves koromban elvállalta az erdészet méhészetének kezelését, és mivel a méhek a Nyírben voltak, szabad bejárásom lett oda, ami nagy szó volt, lévén a terület rezervátum, így szigorúan őrzött is, az elvtársak – az urak, ahogy Gábor bácsi mondta – vadászterülete.
2020-02-13: Közélet - Fekete Réka:

Kényszerszünet több iskolában (Terjed az influenza)

A sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium két előkészítő osztályában, három negyedikben és egy hetedikben, a Református Kollégium teljes elemi tagozatán, a Váradi József Általános Iskola két hatodik és egy hetedik osztályában, a Plugor Sándor Művészeti Líceum román tannyel­vű előkészítő osztályában, a mikóújfalusi Fejér Ákos Általános Iskola első és harmadik osztályában, a csernátoni Bod Péter Általános Iskola teljes egészében szünetel ma az oktatás – közölte tegnap a megyei tanfelügyelőség.