Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2020. február 15., szombat, Elhalálozás

Részvét
Megrendülten értesültünk HESS JOHANN
elhunytáról.
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak.
A sepsiszentgyörgyi Német Demokrata Fórum tagjai
4316182


Megemlékezés
Még fáj, s ez örökre így marad, de te mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Nélküled jön el a tél és tavasz, bármilyen szép is lesz, nem lesz ugyanaz. Fájó szívvel
emlékezünk a lisznyói
SZÁFTA ZOLTÁNRA halálának 9. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
1598


Megállunk sírodnál csendesen. Tudjuk, hogy odalenn már nem fáj semmi sem. Könnycsepp gördül arcunkon, mert hiányzol nagyon. Nyugodj csendesen, legyen békés álmod, találj odafenn örök boldogságot. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi MIRONESCU ROZÁLIÁRA (szül. VARGA) halálának hatodik hónapjában. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Sógornője, Vilmika,
két keresztfia, azok családja, valamint Tünde
4316104


Örök hiányát érezve, jóságát, szeretetét szívünkbe zárva emlékezünk életünk legszomorúbb napjára. Négy éve eltávoztál tőlünk. Emléked örökké jelen van a mi szívünkben, MARGÓCÁNK.
Nyugodj békében.
Szeretteid
4316144


Kegyelettel emlékezünk a kézdialmási születésű
sepsiszentgyörgyi
BARTHÓ ALBERTRE halálának második évfordulóján. ­Özvegye és a Baló család
4316178


Ne fájjon nektek, hogy már nem vagyok, hiszen napként az égen nektek ragyogok! Ha szép idő van, és szép az ég, jusson eszetekbe a sok szép emlék. Ha rám gondoltok, soha ne sírjatok, hiszen a szívetekben jó helyen vagyok. Fájó szívvel emlékezünk a bölöni születésű nagyajtai BIHARI (BEDŐ) ­ILONÁRA, aki ma öt éve ­távozott szerettei közül.
Szerettei
4316188


Búcsúztam volna, de erőm nem engedett, csak szívem súgta halkan: Isten veletek. Fájó szívvel emlékezünk a drága jó édesanyára, a csíkszentmártoni születésű sepsiszentgyörgyi
ANTAL PIROSKÁRA halálának negyedik évfordulóján.
Családja
4316187


Ma egy éve, hogy eltávozott szerettei köréből a mikóújfalusi TÁLA ANTAL, akinek emlékét örökké őrizzük.
A gyászoló család
4316181


Egy pillanat volt, és megállt a szíve, melyben nem volt más, csak szeretet. A búcsúzás elmaradt, de emléke örökre megmarad. Fájó szívvel emlékezünk KARDA VERONIKÁRA, aki hat hete hagyott itt minket.
Szerettei
4316184


Még fáj, s talán örökre így is marad, de mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak a sírodra vihetünk, de abban reménykedünk, hogy jó helyre mentél, mert te a jónál is jobbat érdemeltél. Kegyelettel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a kőröspataki KISS ÁGOTA ÉVÁRA halálának hatodik évfordulóján.
Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4316149

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 258
szavazógép
2020-02-15: Élő múlt - :

Pordány László: Trianon nem múlt el

Már a csapból is Trianon folyik, mondják egyesek a hazai sajtó és a közbeszéd nyomán. Tele van vele a padlás, mondják mások. Én pedig azt mondom – talán sokakkal együtt –, hogy hadd folyjon és legyen csak tele. Mert a múltat nem („végképp”) eltörölni kell, hanem emlékezni rá.
2020-02-15: Sport - Tibodi Ferenc:

Két háromszéki csapat a négyes döntőben (Női kosárlabda, Román Kupa)

Összességében ötödször, zsinórban negyedszer ad otthont Sepsiszentgyörgy a női kosárlabda Román Kupa négyes döntőjének, amelyet ma és holnap a Sepsi Arénában rendeznek meg. Háromszéki szempontból sporttörténelmi az idei Final Four (F4), hiszen megyénk mindkét együttesének szurkolhatunk a legjobb négy között. Ma a fennállása első kupaelődöntőjére készülő Kézdivásárhelyi SE az Aradi FCC-vel harcol a döntőbe jutásért, míg a címvédő és négyszeres győztes Sepsi-SIC a torna másik meglepetéscsapatával, az Agronómia Bukaresttel csatázik. A döntőt vasárnap 19.30 órától játsszák.