Turisztikai vásár

2020. február 19., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Február 20–23. között zajlik Bukarestben Románia Turisztikai Vására, amelyen bemutatják azt a kilenc desztinációt is, amely az Európai Bizottság által kezdeményezett, úgynevezett EDEN versenyen kiválósági díjat kapott.

Ezek a Horezu-medence, a Nyugati Szigethegység Nemzeti Park, Feredőgyógy, Bodza-föld, Gyulafehérvár, Jurilovca, Nagyszeben környéke és Miszmogyorós. A 2006-ban alapított verseny célja, hogy a figyelem középpontjába állítson kevésébé ismert turisztikai desztinációkat. Az évek során Románia 36 desztinációja kapott kiválósági díjat. A vásáron egyébként 45 százalékos kedvezménnyel lehet vonatjegyeket vásárolni március 23-i határidőig.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?













eredmények
szavazatok száma 1807
szavazógép
2020-02-19: Pénz, piac, vállalkozás - :

Három Tenger Kezdeményezés

Egymilliárd dollárral is hajlandó támogatni a Három Tenger Kezdeményezést az Amerikai Egyesült Államok, hogy a közép- és kelet-európai európai uniós államok növelhessék energetikai függetlenségüket Oroszországtól – jelentette be az amerikai külügyminiszter.
2020-02-19: Pénz, piac, vállalkozás - :

Nem kell a Dacia

Közel harmadával csökkent a Dacia személygépkocsik eladása januárban az unió­ban és a CEFTA-országokban.