Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Férfi kézilabda, Bajnokok LigájaSúlyos szegedi vereség Flensburgban

2020. február 21., péntek, Sport

A MOL-Pick Szeged szerdán 34–26-ra kikapott a német Flensburg-Handewitt otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában. A két csapat hatodik alkalommal találkozott egymással tétmérkőzésen, egy szegedi siker és egy döntetlen mellett negyedszer győzött a Flensburg.

  • Fotó: Flensburg Handewitt
    Fotó: Flensburg Handewitt

A szegedi együttes keretéből az orosz bal­átlövő, Dmitrij Zsitnyikov, valamint a horvát jobbátlövő, Luka Stepančić maradt ki. Kiválóan kezdtek a vendégek, három találattal vezettek, viszont elhibázott támadásaik után a német bajnoki címvédő négygólos sorozattal fordított. A Flensburg egyre hatékonyabban védekezett, ehhez a bosnyák Benjamin Burić jóvoltából kiváló kapusteljesítmény társult, így újabb remek szériával tovább növelte előnyét. A szegedi játékosokon látszott a vasárnapi, Paris Saint-Germain elleni győztes rangadó okozta fáradtság, Juan Carlos Pastor vezetőedző időkérésekkel és cserékkel is próbálkozott, de a játék képe nem változott (17–11). A hazaiak remekül kihasználták ellenfelük gyengélkedését, a 39. percben már kilenccel vezettek, ezt a szegediek végül eggyel csökkenteni tudták. A mezőny legeredményesebb játékosa a német csapat lengyel balátlövője, Michał Jurecki volt hat góllal. A magyar együttes spanyol balátlövője, Joan Canellas ötször talált be.

A Telekom Veszprém vasárnap a francia Montpellier HB csapatát fogadja, a Szeged a csoportkör utolsó fordulójában, jövő szombaton a listavezető Barcelona vendége lesz.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1060
szavazógép
2020-02-21: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Farsang Háromszéken
CSERNÁTON. Vasárnap 13 órakor gyülekező és a lovas maszkák bemutatója a fellegvári téren, 13.45-től a Hanna Panziónál, 14.30-tól a Haszmann Pál Múzeumnál, 15.15-től Csernáton Község Polgármesteri Hivatalánál, 16 órától az Enikő Panziónál.
2020-02-21: Sport - :

Duplantis közel volt az új világcsúcshoz (Atlétika)

Armand Duplantis közel járt ahhoz, hogy 12 napon belül harmadszor is megdöntse a férfi rúdugrás világrekordját, ám a Liévinben rendezett fedett pályás atlétikai versenyen nem lendült át a 619 centiméteres magasságon.