Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Egészségügyi honlap teszteléséhez várnak jelentkezőket

2020. február 26., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A Health (Egészség) Navigator Projekt segítségével olyan weboldal létrehozását célozták meg, amely egy online felületen összekapcsolja az egészségügyi vagy ezt kiegészítő szakembereket (orvos, asszisztens, gyógytornász, mentálhigié­nés lelki gondozó stb.) az emberekkel.

  • Fotó: Toledo Blade
    Fotó: Toledo Blade

Különböző, egészséget érintő témákban indítanak online beszélgetéseket egy-egy szakértő meghívásával, a témákat pedig a beérkező javaslatok alapján választják ki. Nemcsak csoportos, hanem egyéni beszélgetésre is lesz lehetőség. További cél, hogy más országokban élő egészségügyi szakértőket is bevonjanak. A weboldal nyelve magyar, de fejlesztik a román és angol változatot is. Folyamatosan tesztelik a honlap működését. A tartalomfejlesztéshez és a rendszer teszteléséhez kérik és várják a szolgáltatók és magánszemélyek jelentkezését a kapcsolat@healthnav.hu címre a következő adatok megküldésével: név, e-mail-cím, egészségügyi szakember vagy magánszemély. A projekt a Diaspora StartUp kiírás keretében valósul meg, finanszírozása a ROVE és a LAM Alapítvány közös HEFOP (POCU) projektje által történik.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 1975
szavazógép
2020-02-26: Pénz, piac, vállalkozás - :

Az energiaszolgáltatás liberalizációja

Románia köteles liberalizálni az energiaszolgáltatást – jelentette ki Virgil Popescu szaktárcavezető. A földgázszolgáltatás liberalizációja július 1-jétől, az áramszolgáltatásé december 31-től esedékes, ellenkező esetben az Európai Unió kötelezettségszegési eljárást indíthat Románia ellen.
2020-02-26: Riport - Kisgyörgy Zoltán:

Kökösi közelképek

Istentisztelet a képernyőn
A hit cselekedetek nélkül halott – e Jakab leveléből származó ige jegyében nyilvánította a felelősség évének 2020-at Bálint Benczédi Ferenc unitárius püspök még januárban, a vallásszabadság ünnepén, amikor Dávid Ferenc vallásalapítóra emlékeztek.