Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elektronikus ügyintézést javasolnak

2020. március 11., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A koronavírus terjedése miatt az országos adóhatóság az elektronikus ügyintézést ajánlja.

  • Fotó: ANAF
    Fotó: ANAF

Az adóbevallások tekintetében a hatóság internetes oldalát (www.e-guvernare.ro), illetve az ügyfélkapu használatát javasolják, a papíralapú űrlapokat pedig faxon vagy futárszolgálattal is el lehet juttatni az intézményhez. Ugyanakkor az adókötelezettségeket elektronikus úton is törleszteni lehet az internet banking, illetve a ghiseul.ro honlap segítségével. Ugyanakkor információt lehet kérni a 031 403 91 60-as telefonon, illetve az elektronikus ügyfélkapun keresztül a megfelelő űrlap kitöltésével. Ez utóbbi e-mailben is lehetséges – áll a hatóság közleményében.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2478
szavazógép
2020-03-11: Pénz, piac, vállalkozás - Ferencz Csaba:

Az Európai Bizottság javaslatai (Országjelentés)

Meglehetős visszhang nélkül jelent meg február végén az Európai Bizottság Romániáról szóló országjelentése, amely – miközben elemzi az elmúlt időszak makrogazdasági történéseit – az elkövetkező 12 hónapra a gazdaságpolitika szükséges hangsúlyait is megjelöli. A következtetéseket a Kis- és Középvállalkozások Országos Szövetsége tette közzé, ebből szemlézünk.
2020-03-11: Pénz, piac, vállalkozás - :

Épül a brassói reptér utasterminálja

Jövő héten kezdik a brassói nemzetközi repülőtér utastermináljának építését – jelentette be tegnap Adrian Vestea, a Brassó Megyei Tanács elnöke.