Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2020. március 18., szerda, Elhalálozás

Köszönet


Köszönetet mondunk mindazoknak, akik szeretett halottunk, KESE VINCE temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.
A gyászoló család

4316650Megemlékezés


„Ne jöjj el sírva síromig, / Nem fekszem itt, nem alszom itt; / Ezer fúvó szélben lakom, / Gyémánt vagyok fénylő havon, / Érő kalászon nyári napfény, / Szelíd esőcske őszi estén, / Ott vagyok a reggeli csendben, / A könnyed napi sietségben, / Fejed fölött körző madár, / Csillagfény sötét éjszakán, Nyíló virág szirma vagyok, / Néma csendben nálad lakok, A daloló madár vagyok, / S minden neked kedves dolog… // Síromnál sírva meg ne állj; / Nem vagyok ott, nincs is halál.” (Mary Elizabeth Frye) Fájó szívvel emlékezünk a középajtai szeretett INCZE FERENCNÉ SÜKÖSD IDÁRA halálának második évfordulóján. Elveszíteni egy társat, szülőt, nagymamát, akit szerettél, és aki szeretett téged, ez kettéosztja az életed: „előtte” és „utána”. Bármennyi idő telt el azóta, szeretteiben örökre megmarad a fájdalom. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4316610


Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt rá idő, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre. Fájó szívvel emlékezünk a szentkatolnai UNGUREAN ANDRÁSRA halálának első évfordulóján. 
Nyugodjék békében.
Szerettei
4316655


Fájó szívvel emlékezünk  id. SZÁSZ JÁNOSRA,  akit hat hete kísértünk utolsó útjára. 
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4316671


Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi VÁRADI MÁRIÁRA halálának második évfordulóján. 
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4316672


Emlékét szívünkben megőrizve, könnyes szemmel emlékezünk az illyefalvi ifj. BARTHA EDITKÉRE halálának hatodik hónapjában. 
Megállunk néma sírod felett, szeretnénk még egyszer megfogni a kezed. Oly üres és árva lett a ház, hiányozni fogsz egy életen át, mert nagyon szerettünk, és soha el nem feledünk. 
Ha emlegettek, köztetek leszek, ne sírjatok, én már nem szenvedek. 
Búcsúztam volna, de erőm nem engedett, csak szívem súgta halkan, hogy Isten veletek. 
Nyugodjék békében.
Szerettei
4316677


Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a székelytamásfalvi TUSA MÁRIÁRA (szül. FERENCZ) halálának első és TUSA BÉLÁRA halálának 40. évfordulóján. 
Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.
Szeretteik
4316679


Fájó szívvel emlékezünk URECZKI JÓZSEFRE halálának harmadik évfordulóján. 
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Családja
4316680

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 1897
szavazógép
2020-03-17: Belföld - :

Negyvenkilenc új eset

Hétfőhöz képest keddre 49-cel nőtt az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma Romániában, elérve a 217-et, haláleset nem történt. Háromszéken nem történt újabb fertőzés. A szükségállapot 30 napig érvényes, az intézkedéseket tehát nagyon gyorsan kell meghozni – jelentette ki Klaus Iohannis államelnök a Ludovic Orban kormányfővel és a koronavírus-járvány előidézte helyzet kezelésében illetékes miniszterekkel tartott leddi távkonferencián. A kormány szerdai ülésén fogadja el a koronavírus hatásait enyhíteni hivatott első intézkedéscsomagot, közben egyre több intézmény függeszti fel ideiglenesen tevékenységét.
2020-03-18: Sport - :

Gálos Roland tokiói kvótát szerzett (Ökölvívó olimpiai selejtező)

Az 57 kilogrammos csoportban szereplő Gálos Roland megnyerte nyolcaddöntőjét, így olimpiai kvótát szerzett hétfőn este a londoni európai kvalifikációs ökölvívótornán.