Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Börtönhalál

2020. március 20., péntek, Belföld

A füst miatti fulladás okozta annak a három fogvatartottnak a halálát, akik a szatmárnémeti börtönben szerda este kiütött tűzben életüket vesztették.

  • Fotó: Evz.ro
    Fotó: Evz.ro

Másik két rabot kórházba vittek, állapotuk jó. A Szatmár megyei ügyészség tegnapi közleménye értelmében a tüzet három fogvatartott okozta, akik ágyakkal és matracokkal eltorlaszolták a cella ajtaját, amelyet további hét társukkal osztottak meg, majd felgyújtották a matracokat. A libertatea.ro portál szerint a rabok elégedetlenségét az váltotta ki, hogy a börtön vezetősége a koronavírus-járványra hivatkozva korlátozta a látogatásokat.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a koronavírus miatt elrendelt hatósági intézkedésekről?
eredmények
szavazatok száma 2510
szavazógép
2020-03-20: Belföld - :

Úzvölgye: fellebbezett a Néppárt

Csomortányi István, az Erdélyi Magyar Néppárt elnöke, az Erdélyi Magyar Szövetség társelnöke, mint azt korábban jelezte, megfellebbezte azt az ügyészségi határozatot, amely bűncselekmény hiányára hivatkozva lezárta a nyomozást az úzvölgyi hősi katonatemetőnél tavaly júniusban történt, egyértelműen és súlyosan magyarellenes cselekmények tárgyában – tudatja a Néppárt közleménye.
2020-03-20: Belföld - :

Minden napra jut

A Richter-skála szerinti 4-es erősségű földrengés volt tegnap 13 óra 51 perckor Dâmboviţa megyében, a Fogaras–Câmpulung szeizmikus térségben.