Elhalálozás

2020. március 21., szombat, Elhalálozás

Isten akaratában megnyugodva, mégis mély fájdalommal teli szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama,
LUKÁCS BERTA
(szül. BAJCSI)
türelemmel viselt, hosszú betegség után 2020. március 19-én életének 92. évében elhunyt.
Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
4316727

Részvét
A Puskás Tivadar-iskola harmadéves általános asszisztens osztályközössége őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak tanáruk, PIROSKA JÁNOS elhunytakor.
4316728

Megemlékezés
Kegyelettel emlékezünk a szemerjai FAZAKAS KATALINRA halálának hatodik hetében. Pihenése legyen csendes,
 emléke áldott.
Szerettei
4316725
„A szeretet soha el nem fogy...” Halálának 12. évfordulóján fájó szívvel, kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk KÖLCZE GIZELLÁRA (szül. SZABÓ). Emléke legyen áldott,
pihenése csendes.
Szerettei
4316726

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1541
szavazógép
2020-03-21: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Tisztelt Előfizetők, kedves Olvasóink!
A koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott központi és helyi intézkedések a Háromszék megjelenését jelen állás szerint nem befolyásolják: továbbra is mindennap lesz újság. Az ezzel ellentétes híresztelések álhírek.
2020-03-21: Sport - :

Megérkezett Japánba az olimpiai láng (Olimpia)

Péntek reggel megérkezett Japánba az olimpiai láng. A szervezőbizottság tagjai csütörtökön vették át Görögországban a lángot, melyet múlt csütörtökön, a hagyományoknak megfelelően, Olümpiában gyújtottak meg.