Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Erőszakos betörés Szentivánlaborfalván

2020. március 22., vasárnap, Közélet

Rájár a rúd Uzon községre: miután pénteken hajnalban robbantással fosztottak ki egy pénzkibocsátó bankautomatát a községközpontban (az idegen tetteseket a helyszínen elkapták), szombaton este a szomszédos településről, Szentivánlaborfalváról jelentettek betörést.

  • Ismét akadt dolguk a rendőröknek Uzon községben. Szekeres Attila felvétele
    Ismét akadt dolguk a rendőröknek Uzon községben. Szekeres Attila felvétele

Az álarcos elkövetők elaltatták a házőrző kutyákat, majd erőszakkal behatoltak a P. családhoz, bántalmazták a férfit és a nőt is, és elvitték a házban levő pénzt. Minden jel arra mutat, ismerték a járást, hisz a kutyák ártalmatlanításán kívül azt is tudták, honnan vigyék a pénzt. Az áldozatokat kórházba szállították, ellátták sebeiket, de nem szükségeltetett beutalásuk, közölte a rendőrség, hozzátéve, minősített rablásért folytatják a nyomozást. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 108
szavazógép
2020-03-22: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Közel másfélezren otthoni karanténban (Háromszék)

Jelentősen megnőtt a lakhelyükön elkülönített, megfigyelés alatt lévő háromszékiek száma, a kormánybiztosi hivatal szombat esti, fél 11-kor kiadott közleménye szerint Kovászna megyében 1343 hasonló esetet tartanak nyilván. A karanténban lévők száma elérte a 34-et, újabb igazolt COVID-19 fertőzésről nem tájékoztattak.
2020-03-22: Belföld - :

A koronavírus első áldozatai

Romániában vasárnap követelte első áldozatait a koronavírus, egy 67 és egy 74 éves páciens hunyt el, mindketten más betegségekben is szenvedtek: előbbi rákos beteg volt, utóbbi dialízises kezelés alatt állt.