Tűz a megyeszékhelyen

2020. március 25., szerda, Közélet

Kigyulladt egy lakóház kedd hajnalban Sepsiszentgyörgyön, a lángok egy kémény miatt csaptak fel – közölte megkeresésünkre Tolvaj Marius, a megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szóvivője.

Az esetről 4 óra körül érkezett bejelentés a 112-es hívószámon, a helyszínre három tűzoltócsapatot és egy SMURD rohammentőt is kiküldtek. A tűz az épület első emeletét és tetőzetét károsította mintegy 100 négyzetméteren, textíliák, az érintett terekben tárolt javak váltak a lángok martalékává. A tűzoltók három órán át dolgoztak, hogy eloltsák a lángokat, emberek nem sérültek. (dvk)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 220
szavazógép
2020-03-25: Közélet - Fekete Réka:

A családorvosok távolmaradásra intenek

Csak azok keressék fel a családorvosi rendelőket, akiknek feltétlenül orvosi vizsgálatra van szükségük, esetük nem igényel sürgősségi beavatkozást. Kérjenek telefonon tanácsot akut betegségek esetén, a krónikus betegek szintén telefonon egyeztessenek, hogy mikor mehetnek receptjeikért, várakozzanak a rendelő udvarán vagy a közelben, az orvos segít abban, hogy elkerüljék a közvetlen kapcsolatot – közölte lapunk kérdésére dr. Lucia Șereș, a háromszéki családorvosok egyesületének elnöke.
2020-03-25: Közélet - Iochom István:

Segítségnyújtás Kézdivásárhelyen

Az elmúlt héten több kézdivásárhelyi cég, civil szervezet és magánszemély ajánlotta fel segítségét a szükségállapot idején elsősorban az idős személyeknek, illetve a városi kórháznak.