Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Húszezer lej bírság szabályszegésért

2020. március 26., csütörtök, Közélet

Tegnap újabb 233 érintett háromszéki esetében oldották fel a házi elkülönítést, mindannyiuk egészségi állapota megfelelő – derült ki a prefektúra esti, COVID-19 járványra vonatkozó közleményéből.

  • Fotó: digi24.ro
    Fotó: digi24.ro

Az intézményes karanténban lévők száma nem változott, 36 személyt tesztelnek, hogy kiderüljön, fertőzöttek-e. Velük együtt megfigyelés alatt tartanak további 2071 személyt, akik lakhelyi elkülönítésben vannak. A koronavírus terjedésének megfékezése érdekében a rendfenntartó egységek 461 bevetésen vettek részt, gépkocsikból álló konvojokat kísértek, több mint ezer, elkülönítésben lévő személyt is felkerestek, hogy ellenőrizzék, alkalmazkodnak-e az érvényben lévő rendelkezésekhez, és ugyanezt vizsgálták 15 kereskedelmi társaságnál egyaránt. Kihágást 34 alkalommal észleltek, összesen 27 ezer lejre bírságoltak – derült ki a tájékoztatóból. (dvk)

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 166
szavazógép
2020-03-26: Közélet - Ferencz Csaba:

Csemeték a jövőnek

A járványhelyzet ellenére két programot bonyolít le a napokban a Háromszéki Közösségi Alapítvány (HKA). A Napkapu program részeként a hét elején fejezték be az erdősítést, és megkezdték az őshonos gyümölcsfák elosztását is.
2020-03-26: Közélet - :

Tömegverekedés Gidófalván

Tömegverekedés tört ki Gidófalván – ahol nem ez az első eset – kedd estefelé. A hatóságokat 18 órakor értesítették.