Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Szaporodnak a betörések Háromszéken

2020. március 31., kedd, Közélet

Ezúttal egy Hidvég községhez tartozó faluban történt betörésről adott hírt a rendőrség.

A megyei rendőr-felügyelőség tegnapi sajtóközleménye szerint a hidvégi őrsöt pénteken értesítették, hogy a március 24–27. időszakban ismeretlenek – kihasználva, hogy egy házban nem laknak állandó jelleggel – betörtek oda, több műszaki felszerelést, ékszereket és készpénzt rabolva el. A rendőrség már másnap azonosított egy 30 és egy 19 éves férfit, akiket a rablással gyanúsítanak, a nyomozás során egyikőjük lakásán megtalálták az eltulajdonított javakat, melyeket maradéktalanul visszajuttattak a tulajdonosnak. A lopás ügyében folytatódik a kivizsgálás. (vop)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 1975
szavazógép
2020-03-31: Közélet - :

Oktatás a vesztegzár alatt (Mai levelünk)

Az utóbbi idők eseményei egy eddig még soha nem tapasztalt helyzetet teremtettek a tanításban. A szigorú intézkedések eredményeképpen az oktatói munka az osztálytermekből átköltözött az otthonokba.
2020-03-31: Jegyzet - Váry O. Péter:

Otthon

Józan ember betartja a „maradj otthon” kérést. Ez nem képezheti vita tárgyát, ezzel nem lehet alkudozni, ezt nem szabad elbagatellizálni. De mit csináljon a nyakába szakadt időfelesleggel? Mert az tény: soha ennyi szabad perce nem volt az embernek, még a munkáját otthonról végzőnek sem.