Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Új orvos igazgató Kézdivásárhelyen

2020. március 31., kedd, Közélet

Vezetőváltás történt a kézdivásárhelyi városi kórház élén. Dr. Szabó István altató főorvost – aki több mint tizenöt évig töltötte be a tisztséget – dr. Borbáth Anikó intenzív terápiás szakorvos váltotta az egészségügyi intézmény orvos igazgatói tisztségében.

Az új igazgató több évig Írországban dolgozott, tizenegy éves megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy a kórház számára is rendkívül nehéz időszakban megfelelően segíthesse Canea-Kocsis András kórházmenedzser munkáját. (Iochom)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 1981
szavazógép
2020-03-31: Közélet - Bokor Gábor:

Üres a szívkórház

Üres a kovásznai Dr. Benedek Géza Szív és Érrendszeri Rehabilitációs Kórház. A bent fekvő betegeket már a járvány kezdetekor kiutalták – mondta el érdeklődésünkre Monica Sporea kórházmenedzser. A szívkórházban mindössze két beteg maradt a kiutalások után, őket súlyosabb állapotuk miatt kellett bent tartani – fűzte hozzá a menedzser.
2020-03-31: Belföld - :

Korábban érkezhet a nyugdíj

A kormány erőfeszítéseket tesz, hogy áprilisban – a húsvéti ünnepekre való tekintettel – korábban utalja ki a nyugdíjasoknak a juttatást – jelentette ki tegnap Violeta Alexandru. A munkaügyi miniszter leszögezte, a költségvetésben megvan a pénz a nyugdíjak biztosítására és a társadalmi segélyeket szintén idejében folyósítják. „Az adott körülmények ellenére a nyugdíjasoknak nem kell aggódniuk, megkapják a pénzt” – jegyezte meg a tárcavezető.