Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

LabdarúgásDárdai visszatér a Herthához

2020. április 1., szerda, Sport

Dárdai Pál a következő idénytől utánpótlásedzőként tér vissza a Hertha BSC labdarúgócsapatához. Michael Preetz, a berliniek ügyvezetője a bejelentéskor azt mondta, az még nem dőlt el, melyik korosztállyal foglalkozik majd a magyar szakember.

  • Fotó: Getty Images
    Fotó: Getty Images

„Normális esetben már áprilisban eldöntjük, melyik edző melyik együttest irányítja majd, de a koronavírus-járvány miatt most minden a háttérbe szorul” – mondta Michael Preetz a Bildnek. Dárdai 2012-től dolgozott utánpótlástrénerként a Herthánál, ebben a  minőségében volt a magyar válogatott ideiglenes szövetségi kapitánya is. A berlini együttest 2015-től 2019-ig vezetőedzőként irányította, a 2016–2017-es szezonban hatodik helyen végzett a gárda a Bundesligában, s indulhatott az Európa-ligában is. Dárdai elmondta, amióta távozott a csapattól, sok megkeresést kapott: „Háromhetente kapok ajánlatot, néha erkölcstelenül sok pénzt kínálnak, de vannak korrekt ajánlatok is. Ez szép” – fogalmazott a 44 éves magyar szakember.

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 184
szavazógép
2020-04-01: Elhalálozás - :

Elhalálozás

2020-04-01: Sport - :

Geraint ellenzi a nézők nélküli versenyt (Kerékpározás, Tour de France)

A 2018-as győztes Geraint Thomas szerint nézők nélkül nem lenne szabad megrendezni a Tour de France országúti kerékpáros körversenyt, amely az egyike annak a kevés nyári nagy sporteseménynek, melyet még nem halasztottak el a koronavírus-járvány miatt.