Jogosítvány nélkül kocsikáztak

2020. május 13., szerda, Közélet

Két autóvezetőt is elcsípett hétfőn a közlekedésrendészet, akik jogosítvány nélkül ültek kormányhoz. A rendőrség közlése szerint Hidvégen egy furgon 38 éves vezetőjét ellenőrizték, akiről kiderült, hogy nincs jogosítványa.

Kézdivásárhelyen egy gyorshajtót értek tetten. A férfi egy Moldova Köztársaságban kiállított jogosítványt adott át a közlekedésrendészeknek, amelyről viszont kiderült, hogy másvalaki nevére szólt, az autóvezető pedig nem szerepel a szomszédos ország nyilvántartásában gépkocsivezetői jogosítvány birtokosaként. A további ellenőrzés során azt is kiderítették, hogy a férfi egyáltalán nem rendelkezik jogosítvánnyal, sőt, ittas vezetés, valamint cserbenhagyásos baleset miatt vizsgálat folyik ellene. (ndi)

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4564
szavazógép
2020-05-13: Közélet - :

Lazít a szigoron a Tega

Újraindítja hétfőtől a sepsiszentgyörgyi köztisztasági vállalat, a Tega Rt. a járványhelyzet miatt felfüggesztett tevékenységei java részét. A cég tájékoztatása szerint május 18-tól újból munkába állnak a díjbeszedők, nyit a pénztár, személyes ügyfélfogadásra is lehetőség lesz, és látogatható a szépmezői kutya­menhely is. Június elsejétől pedig a megszokott módon zajlik a lomtalanítás is azokon a településeken, ahol a vállalat gyűjti be a hulladékot.
2020-05-13: Belföld - :

Újabb áldozat Háromszéken

A stratégiai kommunikációs törzs (SKT) mai jelentése szerint Kovászna megyében elhunyt egy koronavírussal fertőzött személy: a hivatalos információk szerint a 77 éves asszonynál május 11-én állapították meg a kórt, és tegnap, május 12-én hunyt el.