Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elhalálozás

2020. május 20., szerda, Elhalálozás

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a jó feleség, édesanya, anyós, nagymama, a feldobolyi születésű sepsiszentgyörgyi
CSEH PIROSKA
(szül. GÁL)
életének 90. évében elhunyt.
A gyászoló család
4317170
Megrendülten tudatjuk, hogy
VARGA TIBOR
életének 63. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Temetésére május 17-én került sor a bitai temetőben szűk családi körben.
Gyászoló hozzátartozói
4317181

Részvét
Őszinte részvétemet és együttérzésemet fejezem ki a gyászoló családnak unokatestvérem, id. NIKULA LÁSZLÓ elhunyta miatti fájdalmában.
Becsey Edit és családja
4317173
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak
ȘERBAN IRÉNKE elhunyta miatti fájdalmában.
A Diószegi család
du.
Megrendüléssel és őszinte tisztelettel veszünk búcsút szomszédunktól, ȘERBAN MIHAINÉ BARTHA IRÉNTŐL. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Isten nyugtassa békében!
A Kőrösi Csoma Sándor utcai szomszédok
du.
Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, Nikula Jolánnak férje elvesztése miatt érzett fájdalmában. Nyugodj békében, Laci, a jó Isten legyen veled. Énekelj az angyalokkal. Vigasztalást kívánunk a gyászoló családnak, lélekben veletek vagyunk.
A sepsiszentgyörgyi Berde Mózes Szaklíceumban 1984-ben végzett estis osztálytársai
4317183

Megemlékezés
Életed ajándék volt számunkra, hiányod fáj nagyon, de szereteted és emléked fénysugara örökre bennünk él. Megtört szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi SZŐCS ABÁRA halálának hatodik hetében. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Szerettei
du.
Eszünkbe jutnak az együtt töltött évek, fülünkben újra megcsendül hangod. Szinte látjuk minden mozdulatod, nem is tudhatod, mennyire fáj hiányod. Emlékét örökre szívünkbe zárva emlékezünk a sepsiszentgyörgyi
BAJKA LÁSZLÓRA halálának ötödik évfordulóján.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, három gyermeke, menye, unokája és hozzátartozói
4317139
Az idő múlása nem enyhíti fájdalmunkat. Kegyelettel emlékezünk májusban elhunyt családtagjainkra: SALA ERNŐRE halálának 11., ZELCH KÁROLYNÉRA (Irmuska) halálának 24., ZELCH KÁROLYRA
 (Kicsid úr – Pici bácsi) halálának 36. évfordulóján. Nyugalmuk legyen csendes, emlékük áldott.
Szeretteik
4317169
„Elmentél, mint lenyugvó nap, de szívünkben örökké élsz és örökre megmaradsz. Drága jó szívét áldd meg, Atyám, köszönjük, hogy te voltál a mi drága édesapánk.” Fájó szívvel emlékezünk a lisznyói id. MENYHÁRT SÁNDORRA halálának 10. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyermekei és családjuk
4317174

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 19
szavazógép
2020-05-20: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Segítség egy zenei tehetségnek
A sepsiszentgyörgyi 36 éves Kádár Zsuzsanna hegedűs szinte mindent elfelejtett, amit eddig tudott, kivéve a zenét és a hegedülést. Zsuzsanna a nyertese annak a zenei tehetségkutató versenynek, amelyet a United by Music Alapítvány szervezett idén márciusban különleges képességű személyek számára. A rendezvényen hegedűjátékával lenyűgözte a zsűrit és a közönséget.
2020-05-20: Sport - :

Gibraltári klub az élen (Labdarúgás)

A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legfrissebb tanulmányában a hazájukban legdominánsabb futballcsapatokkal foglalkozott, a listát a gibraltári Lincoln Red Imps vezeti, a mezőnyből itthon a Chindia Târgoviște, Magyarországon a Mol Fehérvár FC és a Ferencváros emelkedik ki.