Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Elmarad az augusztusi Brit Autószalon

2020. május 25., hétfő, Autóvilág–Technika

Idén nem tartják meg a kiállítást, az érdeklődőknek egy évet várniuk kell.

  • Brit Autószalon. Fotó: topmotoric.com
    Brit Autószalon. Fotó: topmotoric.com

A Brit Autószalon szervezői hivatalosan is bejelentették, hogy a világjárvány miatt a nemzetközi rendezvény 2020-ban elmarad. Az Egyesült Királyságban tartott autókiállítást az eredeti tervek szerint augusztus 20. és 23. között rendezték volna meg. A Brit Autószalont legközelebb 2021. augusztus 19. és 21. között rendezik meg Farnborough-ban. A 2020-as rendezvényre megvásárolt jegyek árát a szervezők visszatérítik, illetve lehetőség van az idei jegyek felhasználására jövőben. A koronavírus miatt idén március elején elmaradt a Genfi Autószalon, az április eleji New York-i Autószalont augusztus végére tolták, az április végi Pekingi Autószalont pedig szeptember végén rendezik meg. A júniusi Detroiti Autószalon idén elmarad, a helyszínén hat hónapig tábori kórházat üzemeltetnek, és az augusztusi Moszkvai Autószalont, valamint az októberi Párizsi Autószalont sem rendezik meg.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1146
szavazógép
2020-05-25: Autóvilág–Technika - :

A Kia elektromos modellekkel erősít

A Kia tizenegy új, tisztán elektromos hajtású akkumulátoros modellt mutat be több kategóriában világszerte 2025-ig – adta hírül a dél-koreai gyártó. Az újgenerációs villanyautó-sorozat első modellje, egy crossover 2021-ben lép piacra Európában, és minden új modellnek lesz legalább egy villamosított hajtásláncú, azaz könnyű hibrid, hibrid, plug-in hibrid vagy tisztán elektromos változata.
2020-05-25: Sport - :

Négy döntős sepsiszentgyörgyi csapat (Kosárlabda, utánpótlás)

A Román Kosárlabda-szövetség (FRB) vezetőtanácsa az elmúlt héten az élvonalbeli női és férfi pontvadászatok bajnokavatás nélküli törlése mellett arról is határozott, hogy folytatódnak az utánpótlás- (U13, U14, U15, U16 és U18) küzdelemsorozatok, de várhatóan a bébi- és a minikosár-fesztiválra is sor kerül.