Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Enyhítenek Moszkvában

2020. június 17., szerda, Világfigyelő

Nyitottak a múzeumok és a nyári kertek tegnap Moszkvában a koronavírus-járvány miatt március végén bevezetett korlátozó intézkedések fokozatos feloldásának második fázisában.

  • Fotó: tass.com
    Fotó: tass.com

A múzeumok és a kiállítások egyelőre csak előzetes online jegyvásárlás és időpontfoglalás alapján látogathatók. Megnyitottak a könyvtárak, a kölcsönzők, az ingatlanközvető, reklám-, tanácsadói és egyéb szolgáltatói irodák is. A fogorvosok is újrakezdhetik a nem sürgős esetek kezelését. Látogathatóvá váltak a sportrendezvények is, egyelőre a lelátók befogadóképességének tíz százalékáig.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 966
szavazógép
2020-06-17: Világfigyelő - :

Végéhez közeledik a veszélyhelyzet

Elfogadta az Országgyűlés a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényt, valamint jóváhagyta a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló jogszabályt is tegnap.
2020-06-17: Világfigyelő - :

Egy hatékony gyógyszer

Jelentősen csökkenti a súlyos állapotban lévő koronavírus-betegek halálozási kockázatát egy olcsó szteroidalapú gyógyszer, amely már évtizedek óta létezik – közölte tegnap a nagy-britanniai klinikai tesztelést irányító szakértő.