Csalókat azonosítottak

2020. június 30., kedd, Közélet

Két csalót azonosítottak a sepsiszentgyörgyi rendőrség bűnügyi irodájának munkatársai, közölte az intézmény tegnap. A nyomozati anyag szerint az 52, illetve 32 éves férfi tavaly novemberben és decemberben több bűncselekményt követett el.

Novemberben egy 62 éves nő lakásán jelentkeztek azt állítva, szerelők, és ellenőrizni akarják egy, a szomszédos lakásokat és a lépcsőházat betöltő kellemetlen szag forrását. A lakásban tettették, hogy ellenőrzést végeznek. Távozásuk után a háziasszony észrevette, hiányzik a pénze a konyhaszekrényből, ezért feljelentést tett a rendőrségen. Decemberben pedig egy 86 éves nő lakásán jelentek meg azzal, hogy szerelőkként ellenőrizniük kell a fürdőszobában a lefolyót. „Ellenőrzés” után kérték a szolgáltatás ellenértékét, s az idős hölgy fizetett. A két ügy felgöngyölítése után a férfiakat őrizetbe vették, majd hatósági ellenőrzés alá helyezték őket. Csalásért és minősített lopásért eljárást folytatnak ellenük. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 434
szavazógép
2020-06-30: Közélet - :

Araszol a terelőút ügye

Lelassult, de araszol a sepsiszentgyörgyi terelőút ügye – Antal Árpád polgármester közlése szerint a beruházás gazdasági és műszaki mutatóit az önkormányzat után a közutakat és autópályákat kezelő országos társaság (CNAIR) és a közlekedésügyi minisztérium is elfogadta, készül az erre vonatkozó kormányhatározat, és lesz közmeghallgatás is.
2020-06-30: Közélet - :

Érvénytelen a brit jogosítvány

A Kovászna városi rendőrség munkatársai jogtalan vezetésért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak egy 26 éves nő nevére.