Labdarúgás, IV. ligaMegkezdte a felkészülést Zágon

2007. július 16., hétfő, Sport

Július 9-én már megkezdte a félkészülést a 2007—2008-as labdarúgóidényre a címvédő Zágon együttese.

A Szűcs Attila irányította csapat az elmúlt hét folyamán napi egy kemény edzéssel vágott bele a nyári felkészülési időszakba, mától pedig a gárda hét napon át Sugásfürdőn edzőtáborozik. A bajnokcsapat már túl van az első edzőmérkőzésen is, Szűcsék gól nélküli döntetlent értek el Rm. Sărat ellen. ,,Elhagyta" a csapatot Butyka Zsombor, akit Gelencének, és Szakács Attila, akit Papolcnak adtak kölcsön. A zágoniakat otthagyta a kapusuk is, Daniel Harnagea Olaszországba ment futballozni... A brassói selejtezőn bekövetkezett szerencsétlenség miatt Bârsan még mindig kórházban van, így idén már nem számítunk a szolgálataira — meséli Szűcs Attila edző. Zágon legfrissebb szerzeményei: Gecse Albert (kapus), Kiss Róbert (csatár) — mindketten sepsiszentgyörgyiek —, valamint a baróti Szakács Zoltán (középpályás). Az újonnan érkezett játékosok mellé további másik két labdarúgónak is kell érkeznie a csapathoz, akik ugyancsak szentgyörgyiek — állítja a tréner. A zágoni gárda jelenlegi játékoskerete: kapusok: Gecse, Fazakas; hátvédsor: Szűcs, Ceauşel, Moga, Sütő, Kerestély; középpályások: Răzvan, Bujdosó, Szakács, Kulcsár, Seciu, Constantin, Berecz, Rusandu; csatárok: Kiss, Molnár, Kónya, Ionica, Badi. Csapatunk idei célkitűzése, hogy a hamarosan kezdődő bajnokságot az első három helyezett között fejezzük be — jelentette ki Szűcs, akit a munkájában Szabó Sándor kapusedző segíti. A hét folyamán Zágon két barátságos mérkőzést is játszik: az elsőre kedden kerül sor, és a zágoniak ellenfele Tatrang lesz, a második összecsapásuk alkalmával Zágon Vidombákkal mérkőzik meg.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesznek-e újabb szigorítások a koronavírus-járvány miatt Romániában?
eredmények
szavazatok száma 203
szavazógép
2007-07-16: Sport - Tibodi Ferenc:

Újra taroltak a szentgyörgyi motorosok (Motokrossz)

Akárcsak az országos bajnokság legutóbbi besztercei futamán, az elmúlt hét végén Ciolpanon is taroltak a sepsiszentgyörgyi terepmotorosok.
2007-07-16: Sport - x:

Kézdivásárhelyi sportkavalkád (Idol-napok)

A céhes városban az idén is megszervezték az Idol-napokat, amelynek keretén belül sor került erősember-versenyre is. Az esemény szerevezői komoly próbák elé állítottak a viadalra beiratkozott kilenc fiatalt. A dobogósok: 1. Marti Csaba és Szabó Alpár, 2. Szabó Vincze, 3. Tóth Zoltán.