Idol-napokKézdivásárhelyi sportkavalkád

2007. július 16., hétfő, Sport

A céhes városban az idén is megszervezték az Idol-napokat, amelynek keretén belül sor került erősember-versenyre is. Az esemény szerevezői komoly próbák elé állítottak a viadalra beiratkozott kilenc fiatalt. A dobogósok: 1. Marti Csaba és Szabó Alpár, 2. Szabó Vincze, 3. Tóth Zoltán.

Ha Idol-napok, akkor kosárlabda. Ha kosárlabda, akkor streetball. A korábbi esztendőkhöz hasonlóan az elmúlt hét végén is nagy érdeklődés övezte az utcai kosárlabdatornát, amely a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt szól. Az 1992—1993-ban született fiúk összecsapását az Air Hideg Huba gárdája nyerte meg, míg a lányoknál a Wild Cats volt a legjobb. A bűntetődobó verseny győztese Dani Domokos lett. Az 1995—1996-os korosztályosok tornáját a fiúknál a Cool Time nyerte meg, a szebbik nem képviselőinél a Fekete Angyalok bizonyultak a legjobbnak. A korcsoport dobóversenyét Jakab Ágnes nyerte. Az 1997—1998-as gyerekek bajnokságában a Vad lovak győzedelmeskedtek, a dobóverseny első helyezettje pedig Borsai Janka volt.

Az autók és a gyorsaság kedvelői számára is volt mit látni az idei Idol-napokon, hiszen a sepsiszentgyörgyi Auto Crono egyesület egy gyorsulási versenyt szervezett Kézdivásárhelyen. Az eredmények: N1-es kategória: 1. Remus Butnaru (Bogdăneşti BC), 2. Tóth Zoltán, 3. Tamás Gábor (Kézdiszentlélek); N2-es géposztály: 1. Mike István, 2. Szabó Vincze Árpad, 3. Csutak Róbert (Zoltán); N5-ös kategória: 1. Octavian Boch (Brassó), 2. Forró Imre (Bereck).

(józsef)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?













eredmények
szavazatok száma 1768
szavazógép
2007-07-16: Sport - Tibodi Ferenc:

Megkezdte a felkészülést Zágon (Labdarúgás, IV. liga)

Július 9-én már megkezdte a félkészülést a 2007—2008-as labdarúgóidényre a címvédő Zágon együttese.
2007-07-16: Sport - x:

Az V. Szentgyörgy Félmaraton (Előzetes)

A sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör július 28-án immáron ötödik alkalommal szervezi meg a már hagyományos Szentgyörgy Félmaratont.