Jelenetek egy házasságbólÚjra feldolgozzák Bergman klasszikusát

2020. július 15., szerda, Magazin

Michelle Williams és Oscar Isaac főszereplésével készül HBO-minisorozat Ingmar Bergman csaknem 50 éves klasszikusából, a Jelenetek egy házasságból című tévéfilmsorozatból.

  • Michelle Williams. Fotó: variety.com
    Michelle Williams. Fotó: variety.com

Az eredeti, hatrészes szériát Hagai Levi adaptálja, és az új produkció rendezője is ő lesz. A The Hollywood Reporter értesülése szerint az új feldolgozás egy kortárs amerikai pár (Isaac és Williams) szemszögéből gondolja újra a szerelem, gyűlölet, monogámia, házasság és válás kérdéseivel foglalkozó klasszikus művet. Levi korábban A mi fiaink és a Titkok nélkül című HBO-sorozatokon is dolgozott.

Bergman Jelenetek egy házasságból című tévésorozatát Liv Ullmann és Erlad Josephson főszereplésével 1973-ban mutatta be a svéd televízió. A miniso­rozatból színdarab is született.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4452
szavazógép
2020-07-15: Magazin - :

Szerkezetkész a Magyar Zene Háza

Elkészült a Magyar Zene Háza tetőszerkezete, ezzel elsőként ez a ház lett szerkezetkész a Liget Budapest projekt keretében készülő új épületek közül.
2020-07-15: Riport - Kisgyörgy Zoltán:

Bodoki munkafrontok

Az egész kisrégió egyik legrégebbi értéktárát kínálja az idegenforgalomnak – s bízunk benne, hogy előbb-utóbb csak újraindul ez az ágazat is vidékünkön. Az értéktár megtartását, őrzését és felújítását a községvezetés mindenkor egyik fontos feladatának tekintette. S bár továbbra is tart még a járvány, a község három településéből – Zalán, Oltszem, Bodok – egy sincs olyan, ahol ne pörögne az élet, ne lennének újabb munkafrontok, és ne születnének újabb értékek, még akkor is, ha a járványhelyzet vagy éppen a bürokrácia akadályokat görget a tervek, álmok megvalósulásának útjába.