KézdivásárhelyUtat szélesítettek, új aszfaltszőnyeget öntöttek

2020. július 29., szerda, Közélet

Miután a városháza munkacsoportja befejezte a járda betonkövezését az Ady Endre és Petőfi Sándor utca kereszteződésétől, a bíróságtól a Torjai utca kezdetéig, és ezen a szakaszon az útszélesítés is megtörtént, a múlt hét második felében, csütörtökön és pénteken a megyei útépítő vállalat munkatársai új aszfaltszőnyeget öntöttek erre az útszakaszra a Torjai utcáig.

  • A szerző felvétele
    A szerző felvétele

Azért került új aszfaltburkolat csak eddig, mert a Torjai utcától a Kézdiszentlélek irányába vezető Ady Endre utcában hamarosan sor kerül a csatornarendszer felújítására és kibővítésére, nem volt értelme új aszfaltburkolatot önteni, hogy majd azt feltörjék. A felújított utcaszakaszon már a parkolóhelyeket is felfestették. Az utcaszélesítésre, illetve a járdalefaragásra azért volt szükség, hogy enyhítsenek a járműforgalmon, így a Torjai utcából a bíróság irányába külön sávon lehet kitérni, Kézdiszentlélek irányába pedig egy harmadik sávon lehet majd közlekedni. A forgalmi lámpák egyelőre nem működnek.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 2820
szavazógép
2020-07-29: Közélet - :

Baleset az Olt utcában

Gyalogátjárón ütött el egy személygépkocsi egy 64 éves, tolókocsis férfit, valamint az őt kísérő 58 éves nőt hétfő délelőtt Sepsiszentgyörgyön az Olt utcában – közölte a rendőrség tegnap.
2020-07-29: Közélet - Iochom István:

Az EMSZ bemutatta kézdiszentkereszti jelöltjét

Felső-Háromszéken Torja, Kézdivásárhely, Esztelnek és Gelence polgármesterjelöltje után az Erdélyi Magyar Néppárt és a Magyar Polgári Párt által létrehozott Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) kézdiszentkereszti polgármesterjelöltjét – megyeszinten a tizenegyediket – mutatták be tegnap a kézdivásárhelyi Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) székházában, az Erzsébet Teremben.