Baleset az Olt utcában

2020. július 29., szerda, Közélet

Gyalogátjárón ütött el egy személygépkocsi egy 64 éves, tolókocsis férfit, valamint az őt kísérő 58 éves nőt hétfő délelőtt Sepsiszentgyörgyön az Olt utcában – közölte a rendőrség tegnap.

A 11 órakor történt közúti balesetben a két gyalogos megsérült, mindkette­jüket kórházba szállították. A közlekedésrendészet munkatársai megállapították, hogy az autót vezető 51 éves nő nem adta meg az elsőbbséget a megfelelőn jelzett gyalogátjárón közlekedőknek. A vezető nem fogyasztott szeszes italt. Nevére gondatlanságból elkövetett testi sértésért vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 1576
szavazógép
2020-07-29: Közélet - Demeter Virág Katalin:

Felkeresik a legszebb virágos övezeteket (Virágos Sepsiszentgyörgy verseny)

Közel hetvenen neveztek be Sepsiszentgyörgy önkormányzatának júniusban meghirdetett zöldövezeti szépségversenyére, melynek célja egyebek mellett, hogy a lakók is hozzájáruljanak a városkép javításához. Idén három kategóriában lehetett pályázni, a zsűrizés pedig ma kezdődik.
2020-07-29: Közélet - :

Utat szélesítettek, új aszfaltszőnyeget öntöttek (Kézdivásárhely)

Miután a városháza munkacsoportja befejezte a járda betonkövezését az Ady Endre és Petőfi Sándor utca kereszteződésétől, a bíróságtól a Torjai utca kezdetéig, és ezen a szakaszon az útszélesítés is megtörtént, a múlt hét második felében, csütörtökön és pénteken a megyei útépítő vállalat munkatársai új aszfaltszőnyeget öntöttek erre az útszakaszra a Torjai utcáig.