Hamis jogosítvánnyal

2020. augusztus 6., csütörtök, Közélet

Hamis gépjárművezetői jogosítvánnyal közlekedett egy 46 éves férfi Zágonban, aki az igazoltatásakor múlt csütörtök este egy, az ő nevére szóló, Magyarországon kiállított jogosítványt mutatott fel.

A rendőrök gyanút fogtak, mert az irat nem szerepelt az adatbázisban, és magyarországi kollégáikkal leellenőriztették azt. Kiderült, azt a sorozatszámú igazolványt másnak állították ki. A román rendőrök jogosítvány nélküli vezetésért, hamisításért és hamis okirat tudatos felhasználásáért bűnügyi vizsgálati iratcsomót nyitottak. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Ön szerint ki a felelős a közel-keleti konfliktusért?


eredmények
szavazatok száma 2286
szavazógép
2020-08-06: Közélet - :

Üldözöttek utódait kárpótolják

Kárpótlásban részesülnek a kommunista diktatúra politikai üldözöttjeinek gyermekei – tudatta tegnapi közleményében a Kovászna megyei Volt Politikai Foglyok Szövetsége. A Török József elnök jegyezte tájékoztatóban úgy fogalmaznak, évek óta várták ezt a jogszabályt.
2020-08-06: Belföld - :

Újabb háromszéki áldozat

A stratégiai kommunikációs törzs mai jelentése szerint a szerda délelőtt – ma délelőtti időszakban 45-en hunytak el koronavírus-fertőzésben, közülük az egyik áldozatot Kovászna megyében jegyezték.