Sharon Stone emlékiratain dolgozik

2020. augusztus 18., kedd, Magazin

Emlékiratain dolgozik Sharon Stone amerikai filmsztár, a könyv márciusban jelenik meg – jelentette be a Knopf Kiadó. A könyvet kemény borítóval, e-könyv és hangoskönyv formájában is piacra dobják, az utóbbit maga a szerző olvassa fel.

  • Sharon Stone. Fotó: upi.com /Jim Ruymen
    Sharon Stone. Fotó: upi.com /Jim Ruymen

A The Beauty of Living Twice című emlékiratban a 62 éves filmszínésznő pennsylvaniai gyermekéveiből, a hollywoodi sikerek felé tartó útjáról és humanitárius munkájából idéz fel pillanatokat – írta a The Hollywood Reporter online kiadása.

Az Elemi ösztön (1992) erotikus thriller legendás sztárja a könyvkiadó szerint szabadszájúan ír karrierjéről, magánéletéről és súlyos agyvérzésének következményeiről. „Vidám, őszinte és nyílt” – jellemezte közleményében a kiadó.

A színésznő a Twitteren tette közzé a könyvborítót, mellé ezt írta: „a lehetőség késztetett a könyv megírására: a fejlődés és a fejlődés megosztásának lehetősége. Megtanultam megbocsátani a megbocsáthatatlant. Azt remélem, az utam leírásával ti is megtanuljátok ezt”.

Számos jelölése mellett a Golden Globe-díjat 1996-ban kapta meg a Casino című maffiatörténetben nyújtott alakításáért, 2013-ban a Nobel-békedíjasok Peace Summit-díjjal tüntették ki a HIV/AIDS-ben szenvedőkért végzett munkájáért. Sharon Stone kétszer vált el, három örökbefogadott fiút nevel.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 349
szavazógép
2020-08-18: Magazin - :

Magyarország és a „visztulai csoda”

A mértékadó hadtörténeti szakirodalom szerint az 1920-as „visztulai csoda” a világ sorsát döntően meghatározó tíz összecsapás közé tartozik – hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton Budapesten, a Hadtörténeti Intézet és Múzeum Díszudvarán.
2020-08-18: Faluvilág - Kisgyörgy Zoltán:

Búcsú után Sepsibükszádon

Nagyboldogasszony napja, Mária mennybevitelének ünnepe jelentős minden bükszádi katolikus számára, hisz templomuk védőszentje. A Mária-kultusz, Mária tisztelete nem azonos fokú Isten imádásával, de több a szentek tiszteleténél – szögezi le a vallástörténeti lexikon. Búcsújának fontosságát hangsúlyozta többek között a szentbeszédet mondó Bátor Botond főcelebráns, hargitafürdői plébános, pálos szerzetes szombati prédikációjában. A virágdíszbe öltöztetett szabadtéri oltárnál a meghívottakat Bilibók Géza, Sepsibükszádra beszolgáló tusnádfürdői plébános fogadta.