Tízéves

2020. szeptember 2., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Tíz éve nyitotta meg kapuit a Garanti Bank sepsiszentgyörgyi fiókja. Ufuk Tandoğan vezérigazgató szerint a pénzintézet legnagyobb erénye, hogy rugalmasan igyekszik az ügyfelek igényeit kielégíteni.

Ez történt a sepsiszentgyörgyi fiók megnyitása után is, hiszen sok új szolgáltatást vezettek be: ilyen volt az első hazai intelligens bankautomata működésbe helyezése, a Bonus Card hűségprogram és az állandó online szolgáltatások korai bevezetése. A négy alkalmazottal működő sepsiszentgyörgyi fiók közvetlen és kölcsönösen előnyös együttműködést alakított ki a helyi kis- és középvállalati szektorral – fogalmazott Sorina Ponivesc, a helyi fiók igazgatója.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye az iskolakezdésről?eredmények
szavazatok száma 1009
szavazógép
2020-09-02: Pénz, piac, vállalkozás - :

Szeptemberi nyár

A járványhelyzet miatt az idei nyári turisztikai szezon szeptember végéig tart. Legalábbis a Travelminit szállásfoglaló oldal szerint, mely arról ír, hogy a hazai utazók több mint 23 000 vendégéjszakát foglaltak már le szeptemberre.
2020-09-02: Közélet - Váry O. Péter:

Újabb megyei utat korszerűsítenek

A Kézdiszentlélek és Lemhény közötti, 114-es számú megyei út felújítását tervezi a megyei tanács, a képviselő-testület által elfogadott határozat szerint egy kormányprogramra pályáznak, mely révén központi alapokból lehetne finanszírozni a tervezést. A határozattervezetet ismertető Tamás Sándor megyeitanács-elnök elmondta, Háromszék megyei besorolású útjainak felújítása javában zajlik.