Férfi kézilabdaMérkőzésdömping Sepsiszentgyörgyön

2020. szeptember 10., csütörtök, Sport

A Sepsi-SIC sportklub kedden társszervezőként jelentette be közösségi oldalán, hogy a Román Kézilabda-szövetség igazgatótanácsának döntése értelmében Sepsiszentgyörgyön rendezik a férfi kézilabda Román Kupa négyes döntőjét, a férfi élvonalbeli osztályozó tornát, valamint a 2020–2021. évi első osztályú férfi kézilabda-bajnokság első három fordulóját. A mérkőzések zárt kapusak lesznek.

  • Fotó: Federația Română de Handbal
    Fotó: Federația Română de Handbal

A szakszövetség úgy határozott, hogy két férfi tornának és a következő idény első három fordulójának is a megyeszékhelyi Sepsi Aréna, valamint a Szabó Kati Sportcsarnok ad otthont. A női négyes döntőt szeptember 5-én és 6-án már megrendezték Bukarestben, ahol a Râmnicu Vălcea diadalmaskodott.

Közel féléves szünet után ismét pályára léphetnek a férficsapatok is, szeptember 11. és 13. között a sepsiszentgyörgyi sportcsarnokban játsszák az élvonalba jutásért kiírt osztályozót, a Román Kupa négyes döntőt pedig szeptember 12-én és 13-án rendezik a megyeszékhelyi arénában.

Az élvonalba jutásért kiírt női osztályozónak is Sepsiszentgyörgy adott volna otthont, azonban az öt csapatból az egyik visszalépett, így a másik négy automatikusan az első osztályba jutott.

A 2020–2021. évi szezon is városunkban kezdődik, ugyanis a férfi élvonalbeli kézilabda-bajnokság első, második és harmadik fordulóját szeptember 15. és 17. között a Sepsi Arénában és a Szabó Kati Sportcsarnokban játsszák.

A négyes döntő programja: * szeptember 12., szombat: Bukaresti Dinamo–Bákói MSK (11 óra – RTV 2), Temesvári Politehnica–Dobrogea (18 óra – RTV 1) * szeptember 13., vasárnap: kisdöntő (11.30 óra – RTV 2), döntő (18 óra – RTV 1). (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesznek-e újabb szigorítások a koronavírus-járvány miatt Romániában?
eredmények
szavazatok száma 94
szavazógép
2020-09-10: Sport - :

A portugálok legyőzték a svédeket (Labdarúgás, Nemzetek Ligája)

Cristiano Ronaldo 100. és 101. válogatottbeli góljával az Európa-bajnoki címvédő Portugália kedden 2–0 arányú győzelmet aratott Svédország vendégeként a labdarúgó Nemzetek Ligája élvonalának számító A-ligában.
2020-09-10: Sport - :

Bennetté a tizedik szakasz (Kerékpár)

Sam Bennett nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 10. szakaszát, az összetett élcsoportjában nincs változás, továbbra is a szlovén Primož Roglič vezet.