Elhalálozás

2020. szeptember 11., péntek, Elhalálozás

Elhalálozás


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy SIMON ANNA (szül. MAKSAI) életének 91. évében elhunyt.
Temetése 2020. szeptember 12-én 14 órakor lesz a vártemplomi református temetőben.
Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
A gyászoló család
4318652

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a dicsőszentmártoni születésű kovásznai id. KORODI LÁSZLÓ nyugalmazott tanár életének 70. évében hirtelen elhunyt.
Drága halottunkat 2020. szeptember 11-én 15 órakor kísérjük utolsó útjára a kovásznai ravatalozóháztól.
A gyászoló család
20471


„A por visszatér a földbe, olyan lesz, mint volt; a lélek pedig visszatér Istenhez, aki adta.” (Préd 12,9)
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a jó édesapa, az unokák és dédunokák drága jó Tatája, após, nagybácsi, rokon, szomszéd, a vargyasi népét és egyházát negyvenhat éven át szolgáló unitárius lelkész, DIMÉNY ANDRÁS életének 103., özvegységének 17. évében, 2020. szeptember 9-én csendesen elhunyt.
Drága halottunk földi porait szeptember 12-én 13 órától az unitárius templomban tartandó gyászszertartás után helyezzük örök nyugalomra a vargyasi temetőkertben.
Részvétfogadás szeptember 11-én 16 és 18 óra között a vargyasi ravatalozóháznál, valamint temetés előtt egy órával az unitárius templomban.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott!
A gyászoló család
 


Megemlékezés


Kegyelettel emlékezünk a szentivánlaborfalvi születésű sepsiszentgyörgyi MEGYESI LÁSZLÓRA  halálának 10. évfordulójan. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
1115958


Fájó szívvel emlékezünk a hidvégi TOBIÁSY IRÉNRE halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. 
Nyugodjék bekében.
Szerettei
4318609


Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél. Szívünkben itt él emléked örökké. Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki, lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi. 
Könnyes szemmel emlékezünk a kisborosnyói id. KATONA IMRÉRE halálának harmadik évfordulóján. Amíg élünk, soha nem feledünk.
Gyászoló családja
4318632


Fájó szívvel és kegyelettel emlékezünk GÁSPÁR ATTILÁRA halálának első évfordulóján.
Édesanyja, fia és testvérei
4318645


Az idő elmúlhat, szállnak az évek, amíg élünk, velünk van emléked. Egy éve, hogy itt hagyott az élni akaró férj, édesapa, nagyapa, após, NAGY MIKLÓS. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4318647

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2415
szavazógép
2020-09-10: Közélet - Fekete Réka:

Új otthon a Székely Mikó Kollégium kisdiákjainak

Kevés iskola pedagógusa mondhatja el, hogy olyan iskolában kezdi a tanévet, ahol a padoktól a székekig, a táblától a falfestésig, az udvar szabadtéri bútorzatától a játszótérig minden új, ráadásul a tanítók, tanárok dönthették el közösen, hogy milyen környezetben szeretnének tanítani, és a kivitelezés is az ő ötleteik alapján valósult meg. Ez történt a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium elemi osztályainak helyet adó Gábor Áron utcai, Kós Károly tervezte épületben és a hozzá tartozó kétszintes szabadtéri felületen, amelyet csütörtökön mutatott be a sajtó képviselőinek Antal Árpád polgármester és Kondor Ágota iskolaigazgató.
2020-09-11: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kiállítás
Kézdivásárhelyen a Gábor Áron-szobor mögött szeptember 13-án, vasárnap 12.15 órakor megnyitják a sepsiszentgyörgyi Magyar Kulturális Intézet „Jönnek” – Közigazgatási átalakulás, 1940 című kültéri kiállítását, melyet az 1940. szeptember 13-i kézdivásárhelyi bevonulás 80. évfordulója alkalmából szerveznek. A kiállítást Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke nyitja meg, köszöntőt mond Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere és Szebeni Zsuzsanna, a sepsiszentgyörgyi Magyar Kulturális Intézet vezetője. Kurátor: Nagy Zoltán történész.