Kosárlabda, utánpótlásÖtödik a Sepsi ISK

2020. szeptember 11., péntek, Sport

A Sepsi ISK U15-ös lánycsapata két győzelemmel és két vereséggel az ötödik helyen zárta a hétfőtől csütörtökig Ploiești-en megtartott korosztályos pontvadászat döntőtornáját. A bajnoki aranyérem a Bukaresti Olimpia játékosainak a nyakába került.

A Nemes Áron irányította együttesünk hétfőn a Bukaresti 5-ös számú ISK elleni 45–37 arányú sikerével indította az U15-ös tornát, majd kedden mindössze négy ponttal, 57–53-ra veszítette el az Nagyváradi ABCU alakulatával szembeni meccsét. Szerdán a fővárosi Sportul Studențesc 62–54-re győzte le a sepsiszentgyörgyi csapatot, amely a csütörtöki helyosztón  48–35-re verte a Gyulafehérvári Sportprogramos Líceumot és az 5. helyen fejezte be a tornát.

A végeredmény: 1. Bukaresti Olimpia, 2. Sportul Studențesc, 3. Nagyváradi ABCU, 4. Bukaresti Dan Dacian, 5. Sepsi ISK... Csapatunk: Kernászt Sára, Biszok Henrietta, Botos Petra, Martinka Beáta, Szász Hanna Nóra, Veress Kincső, Karda Zorka, Nemes Gréta, György-Burián Bíborka, Szabó Dorka, Baló Ágnes, Schrek Tímea. (t)

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2288
szavazógép
2020-09-11: Sport - :

A sereghajtó otthonában játszik a Sepsi OSK (Labdarúgás)

Két hét szünet után folytatódik a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság. A pontvadászat 3. fordulójában a Sepsi OSK vasárnap 19 órától a pont nélkül sereghejtó Astra Giurgiu vendége lesz a Marin Anastasovici Stadionban. A mérkőzést a Digi Sport és a Telekom Sport élőben közvetíti.
 
2020-09-11: Sport - :

Sebastian Vettel csapatot vált (Forma–1)

Sergio Pérez szerdán bejelentett távozása után máris hivatalossá vált, hogy Sebastian Vettel a versenyzést 2021-ben Aston Martin névre hallgató Racing Point csapatánál folytatja. A csapat másik versenyzője Lance Stroll lesz, akinek érvényes szerződése van az apja által 2018 nyarán felvásárolt silverstone-i csapattal.