Olcsó és minőségi Dolce Gusto kompatibilis kávékapszulák /X/

2020. szeptember 1., kedd, Életmód

Manapság már el sem tudná képzelni az ember reggeleit a frissen lefőtt ébresztő fekete nedű, azaz a kávé nélkül. Sokkal motiválóbb tud lenni az ébresztőóra hangja, ha az ember a pár percen belül a poharában gőzölgő frissítő és élénkítő, kellemesen kesernyés italra gondol. 

Legyen szó szemes, darált, párnás, filteres vagy kapszulás kávéról, mindegyik típusban megtalálhatod a számodra legideálisabbat. Azonban abban az esetben sem kell lemondanod a sokszínű élményről, ha Dolce Gusto kávégéppel rendelkezel, mivel ma már az eredeti kapszulák mellett beszerezheted a géppel kompatibilis, egyéb márka által gyártott kapszulákat is.

A kapszulás kávéfőzők jellegzetességei

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kapszulás kávéfőzők, mivel használatuk a végtelenségig egyszerű, kisebb helyet foglalnak el a konyhapultból, mint a hatalmas darálós kávégépek, valamint gyorsan, minden asszisztencia nélkül készítik el a finomabbnál finomabb kávékat. Amennyiben változatos ízekre, különböző intenzitásra és más jellegre vágysz, akkor a kapszulás kávéfőző neked való, mivel akár minden egyes kapszulával más ízvilágot tapasztalhatsz meg és avathatsz kedvenceddé.

Sokan elbizonytalanodnak a kapszulás kávégép vásárlása előtt, mivel mindamellett, hogy maguk a kávégépek sok esetben kedvezményes áron beszerezhetők, addig a hozzájuk tartozó kapszula már magasabb árkategóriába tartozik, és rendszeres fogyasztása nagyobb költségeket róhat az ember nyakába.

Azonban ma már létezik megoldás erre a problémára, hiszen számos márka gyárt már Dolce Gusto gépekkel is kompatibilis kapszulákat kifejezetten kedvező áron. Mindamellett, hogy az ár alacsonyabb, nem kell lemondanod a minőségről és a változatos ízvilágról sem, ugyanúgy élvezheted a reggeli frissítő kávédat, és kísérletezgethetsz különböző ízekkel és intenzitásokkal.

Dolce Gusto kompatibilis kávékapszulák

Amennyiben szeretnéd beszerezni a minőségi, olaszkávé-kapszulákat, amelyek kompatibilisek Dolce Gusto kávégépeddel, akkor látogass el az Olcsokave.hu weboldalára, ahol beszerezheted az igényeidnek és fogyasztási szokásaidnak leginkább megfelelő kapszulát kedvezményes áron.

A Nero Nobile névre hallgató márka 16 darabos kivitelben szolgáltatja kávéit. A hagyományos Arabica, Classico és Intenso kávék mellett más különlegességeket is megtalálhatsz. Az imént említett típusok közti különbséget maga az intenzitás és az ízvilág adja.

Továbbá olyan kapszulákat is beszerezhetsz, amellyel kávékülönlegességeket készíthetsz egyetlen gombnyomással. Így feldobhatod reggeledet egy Latte Macchiatoval vagy egy habos Cappuccinoval. Színesítheted kávédat Mocaccino névre hallgató csokis ízvilágot képviselő kapszulával, mindezen felül kipróbálhatod a Cioccolata forró csokis különlegességét. Ihatsz Creme Brulee ízesítésű vagy éppenséggel csökkentett savtartalmú Cortado kapszulás kávét is. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4538
szavazógép
2020-09-21: Közélet - :

Tragikus baleset Csernátonnál /Frissítve/

Három személy azonnal életét vesztette, egy negyedik a kórházban hunyt el, miután megsérült abban a balesetben, mely hétfőn kora reggel történt a 11-es országúton Csernátonnál.
2020-09-09: Magazin - :

Mi fán terem a konténeres sitt- és szemétszállítás? Mutatjuk! /X/

Építesz vagy felújítasz, esetleg lomtalanítanád az udvarod, megválnál a felgyülemlett szeméttől? Már hallottál róla, hogy a legjobb az lenne, ha konténerrel szállíttatnád a törmeléket, de nem tudod, hogyan is működik ez? Akkor ez a cikk épp neked való, ugyanis most megtudhatod pontról pontra, hogy hogyan is megy a konténeres szemétszállítás.