Elhalálozás

2020. szeptember 28., hétfő, Elhalálozás

Részvét
Őszinte részvétem
TÓDOR MÁRTA
hozzátartozóinak elvesztése miatti fájdalmukban.
dr. Nemes Pál
Németországból
1115994
Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak szomszédunk, SZÉKELY ZOLTÁN elhunyta alkalmából.
A sajtó utca 2-es tömbház lakói
4318844

Megemlékezés
Soha el nem múló szeretettel emlékezem szeretett volt férjemre, VERESS JÁNOSRA halálának tizedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes.
Özvegye
4318845
Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk SUCIU ETELKÁRA halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4318753
Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, szívünkben itt él emléked örökké. Kegyelettel és fájó szívvel emlékezünk HELDSDÖRFER HUBERTRE
halálának 2. évfordulóján.
Szerettei
4318799
Emlékét szívünkbe zárva és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a bodoki
születésű sepsiszentgyörgyi
id. SZAKÁCS ANDRÁSRA
halálának 4. évfordulóján.
Pihenése legyen csendes,
emléke áldott.
Szerettei
4318846
Szomorúan, de mérhetetlen szeretettel a szívünkben emlékezünk drága édesanyánkra, SZŐCS ILONA tanítónőre halálának 27. évfordulóján. Kedves mosolya, önzetlen gondoskodása soha nem halványul el emlékezetünkben. „A mélybe csak tested merült el, /csak ő tűnt el a föld alatt, /de lényed lényege ezer felé /szóródva is köztünk maradt.” (Keszei István)
Bánatos szerettei
4318849
Lelked, mint fehér galamb, csendesen messzire szállt. Hiába keresünk, könnyes szemünk többé nem talál. De tudjuk, hogy a csillagok között a legfényesebb Te vagy. Utat mutatsz, mert szívünkben örökre itt maradsz. Könnyes szemmel emlékezünk a cófalvi BENKŐ OLGÁRA halálának hatodik hónapjában. Emléked szívünkben örökké élni fog. Nyugodj békében.
Szerető családja
4318852

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy Sepsiszentgyörgyön a járványügyi vörös forgatókönyv lépett életbe?

eredmények
szavazatok száma 689
szavazógép
2020-09-28: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Gombanap a múzeumban
A sepsiszentgyörgyi László Kálmán Gombászegyesület és a Székely Nemzeti Múzeum szervezésében október 3-án, szombaton hagyományos gombanapot tartanak, melyre várnak minden természetkedvelő családot. Az idei téma: a csiperkék (Agaricaceae).
2020-09-28: Sport - Miska Brigitta:

Egy döntetlen és egy vereség a 3. forduló mérlege (Labdarúgás, 3. Liga)

Nem alakult jól a 3. forduló a harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban érdekelt háromszéki csapatok számára, ugyanis a Kézdivásárhelyi SE gól nélküli döntetlent játszott a Barcarozsnyói Olimpic vendégeként, míg a Sepsi OSK II. hazai pályán emberelőnyben szenvedett 3–2 arányú vereséget a Blejoi együttesétől. A következő játéknapon a céhes városi gárda a Sinkovits Stadionban a Székelyudvarhelyi FC ellen bizonyíthat, a sepsiszentgyörgyi alakulat pedig a hibátlan listavezető Brassói Corona otthonában játszik.