Sepsiszentgyörgynek nincs adóssága

2020. szeptember 29., kedd, Közélet

Nem igaz az, hogy Sepsiszentgyörgy el lenne adósodva: a városnak jelenleg egyetlen hitele sincs – jelentette ki Antal Árpád polgármester.

  • Albert Levente felvétele
    Albert Levente felvétele

Kiemelte, a városvezetés nem a hiteleket ellenzi, hiszen fontos ügyekben, a megfelelő célokra ez idáig is folyamodtak kölcsönhöz. Hitelt akkor kell felvenni, amikor a gazdaság rosszul működik, és akkor kell visszafizetni, amikor a gazdaság jól megy, jelentette ki az elöljáró. Sepsiszentgyörgy ennek megfelelően járt el, hitelét annak még a lejárta előtt visszafizette, így jelenleg a város nem adósa egyetlen hitelezőnek sem – mondta Antal Árpád. (vop)

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 1207
szavazógép
2020-09-29: Közélet - Hecser László:

Hálát adtak a bölöniek

Szokás szerint szeptember utolsó vasárnapján a bölöni unitáriusok úrvacsorával egybekötött istentiszteleten fejezték ki hálájukat Istennek a folyamatos gondoskodásért. Az őszi hálaadás ünnepe mellett örömöt jelentett az egyházközségnek, hogy Botka Attila orgonajavító mester jóvoltából az általános javításon átesett, hosszú évek óta néma templomi hangszerük ismét megszólalt, illetve a nőszövetségnek köszönhetően új kézimunkákkal díszíthetik az istenházát.
2020-09-29: Jegyzet - László Zsuzsa:

Elkezdtem törölgetni

Nem port, azzal egy időre leszámoltam a hétvégi takarításkor. Most a Face­bookon tisztogatok. Előfordult már egy-két alkalommal, akkor úgy gondoltam, nyomós okom van rá, hogy ne legyek kíváncsi, ne akarjak látni bizonyos embereket. Utólag kicsit restelltem, mert nem túl elegáns gesztus, sőt, modortalan. Most viszont nem restellem. Még csak egy kicsit sem.