Bruce Springsteen új albuma

2020. október 7., szerda, Magazin

Egy dokumentumfilm is érkezik Bruce Springsteen új albuma mellé. Az amerikai rocksztár Letter to You című lemeze október 23-án jelenik meg, akárcsak a stúdiómunkát megörökítő, azonos című filmes anyag.

  • Fotó: telegraph.co.uk
    Fotó: telegraph.co.uk

Springsteen és zenekara, az E Street Band albumának felvételei az énekes-gitáros New Jersey-i házi stúdiójában zajlottak. Itt forgott Thom Zimny rendező irányításával a dokumentumfilm is, amely bepillantást enged a Letter to You készítésének folyamatába – írta a usatoday.com.

„Szeretem a Letter to You érzelmi hullámait és hogy az E Street Band teljes egészében élőben játszotta fel a dalokat. Eddig nem fordult elő, hogy korábbi sávfelvételek használata nélkül rögzítsünk anyagot. Öt nap alatt állt össze az album, amelynek elkészítése életem egyik legnagyobb lemezfelvételi élménye volt” – mondta egy korábbi nyilatkozatában Bruce Springsteen.

A Letter to You-n a 71 éves zenész kilenc újabban írt dala mellett három olyan is szerepel, amelyet még a hetvenes években szerzett, de ezek eddig nem jelentek meg: a Janey Needs a Stooter, az If I Was the Priest, valamint a Song for Orphans.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy Sepsiszentgyörgyön a járványügyi vörös forgatókönyv lépett életbe?

eredmények
szavazatok száma 886
szavazógép
2020-10-07: Magazin - :

Elhalasztott filmbemutatók

Elhalasztják a Dűne, a Batman, a Mátrix 4. és több nagyszabású produkció bemutatóját is.
2020-10-07: Faluvilág - Kisgyörgy Zoltán:

Betakarodáskor a Mezőföldön

Mondhatnánk Pityókaországnak is a Mezőföldet, mert a Csernátontól Szentkatolnáig terjedő térségben a mérsékelten kontinentális klíma és az ennek hatására kialakuló talajtípusok nagyon kedveznek a krumpli termesztésének. Nagy előnye ez ennek a vidéknek, bár az itt megtermelt pityókát székely valutának még nem merik nevezni a termelők, mert ebben az esztendőben úgy alakult, hogy kínálata nagy, de felvásárlási ára elképesztően alacsony. Márpedig vidékszerte, ahol sikerült érdeklődnünk, minden termelő ennek a mutatónak az alakulását figyeli.