Elhalasztott filmbemutatók

2020. október 7., szerda, Magazin

Elhalasztják a Dűne, a Batman, a Mátrix 4. és több nagyszabású produkció bemutatóját is.

  • Fotó: twitter.com
    Fotó: twitter.com

A Dűne című film eredetileg december 18-ra tervezett indulását 2021. október 1-jére tette át a Warner Brothers, a Matt Reeves rendezte The Batmant pedig 2022 márciusában láthatják a rajongók – írja a Deadline.com.
A Mátrix 4. 2021. december 22-én kerül a mozikba, a karácsony előtti hétvégén azonban az Illumination/Universal animációs filmjével, a Sing 2-vel (Énekelj! 2), a Sony The Nightingale (Fülemüle) és a Paramount Babylon című filmjével kell osztozkodnia.
A DC Films több újdonsága is új dátumot kapott. A The Flash című fantasy 2022. november 4-én, a Shazam! 2023. június 2-án kerül a mozikba, míg a Black Adam ideiglenesen premierdátum nélkül maradt.
A Wonder Woman 1984 bemutatásának dátuma egyelőre változatlan, Magyarországon a tervek szerint 2020. december 26-án lesz először látható.
A filmbemutatók elhalasztásának bejelentései azt követően szaporodtak el, hogy a Cineworld és a Regal Cinemas mozihálózatok közölték: ideiglenesen bezárják filmszínházaikat.

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy Sepsiszentgyörgyön a járványügyi vörös forgatókönyv lépett életbe?

eredmények
szavazatok száma 690
szavazógép
2020-10-07: Magazin - :

Fődíjat kapott az Örök tél Portugáliában

Szász Attila Örök tél című filmje kapta az Azeméis Filmfesztivál fődíját Portugáliában. Hétvégén rendezték meg először a nemzetközi filmfesztivált a portugáliai Oliveira de Azeméis városában. A seregszemle az öt legnagyobb portugál fesztivál korábbi fődíjas alkotásait vonultatta fel – közölte a Nemzeti Filmintézet.
2020-10-07: Magazin - :

Bruce Springsteen új albuma

Egy dokumentumfilm is érkezik Bruce Springsteen új albuma mellé. Az amerikai rocksztár Letter to You című lemeze október 23-án jelenik meg, akárcsak a stúdiómunkát megörökítő, azonos című filmes anyag.