Alapfokon elítélték gyilkosságért

2020. október 16., péntek, Közélet

Alapfokon három év és négy hónap börtönbüntetésre ítélte szerdán a Kovászna Megyei Törvényszék B. K.-t, akit emberöléssel vádol az ügyészség.

Ugyanakkor három évre megvonják bizonyos polgári jogait. A szabadságvesztésbe beszámít az előzetes letartóztatásban eltöltött időszak, ugyanis a férfit május 7-én őrizetbe vették, következő naptól vizsgálati fogságban van. Az ítélet nem jogerős, tíz napon belül megfellebbezhető, de a vádlott továbbra is előzetes letartóztatásban marad. B. K. nem ismerte be a bűntettet. (sz.)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mi lenne a helyes medve-ügyben?


eredmények
szavazatok száma 117
szavazógép
2020-10-16: Közélet - :

Távoktatás Kézdivásárhelyen

Két kézdivásárhelyi iskola hét osztályában tértek át a távoktatásra október 14-től a diákok, miután egy pedagógusnál koronavírus-fertőzést igazoltak.
2020-10-16: Sport - :

Röhejes büntetést kapott az FCSB (Labdarúgás)

A júliusban megrendezett Román Kupa-döntő utáni idegengyűlölő és magyarellenes „ünneplésen” történtek miatt röhejes büntetést szabott ki a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) fegyelmi bizottsága a kupagyőztesnek és három játékosának. A fővárosi klub, valamint Florin Tănase, Valentin Crețu és Andrei Miron fejenként 5000 lejes megrovásban részesült.