KézilabdaAnyagi gondokkal küzd a Bukaresti MSK

2020. október 22., csütörtök, Sport

Fennállásának legnehezebb időszakát éli a Bukaresti MSK az anyagi nehézségek miatt – jelentette ki kedden Szabó Gabriella elnök, ­egykori olimpiai bajnok futó.

  • Fotó: CSM București
    Fotó: CSM București

Az egyesület legeredményesebb szakosztálya a női kézilabda; a csapat jelenleg a Bajnokok Ligája főtábláján szerepel az A-csoportban, a Ferencvárossal együtt. Szabó elmondta, hogy az anyagi problémák tavaly februárban kezdődtek, amikor a főtámogató bukaresti főpolgármesteri hivatal csökkentette a klub finanszírozására fordított összeget, ezért több szakosztályt kénytelenek voltak megszüntetni, hogy a női kézilabdacsapat folytathassa.

Közölte, mindent megtettek, hogy a megmaradt együttesek sikeresen működjenek, így az ő lelkiismerete tiszta. Ezzel azokra a bírálatokra válaszolt, amelyek a klub vezetőségét érték. Vasárnap a női kézilabdacsapat játékosai a Ferencváros elleni mérkőzés előtt – amelyet a fővárosi csapat nyert meg 25–19-re – olyan feliratú pólókkal léptek pályára, hogy Tartsátok tiszteletben a munkánkat!, Tartsátok be ígéreteiteket!, amivel elégedetlenségüket jelezték a bértartozások miatt. Szabó nem cáfolta, hogy elmaradások vannak a fizetéseknél, ugyanakkor közölte, ez nemcsak a női kézilabdacsapatot, hanem az egész klubot érinti. A játékosok vasárnapi tiltakozásáról kijelentette: megértik, de nem tudnak egyetérteni vele.

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 1094
szavazógép
2020-10-22: Sport - :

Négygólos Fradi-vereség Barcelonában (Labdarúgás, Bajnokok Ligája)

A Ferencváros 5–1 arányú vereséget szenvedett az FC Barcelona otthonában a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek keddi nyitányán. Szerhij Rebrov együttese a következő fordulóban, jövő szerdán az ukrán Dinamo Kijev csapatát fogadja a Groupama Arénában.
2020-10-22: Sport - :

Karanténban az egész veszprémi csapat (Kézilabda)

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának játékosai és közvetlen stábtagjai is karanténba kerültek, miután Rodrigo Corrales hétfői és keddi koronavírustesztje is pozitívnak bizonyult.