KézilabdaKaranténban az egész veszprémi csapat

2020. október 22., csütörtök, Sport

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának játékosai és közvetlen stábtagjai is karanténba kerültek, miután Rodrigo Corrales hétfői és keddi koronavírustesztje is pozitívnak bizonyult.

  • Fotó: telekomveszprem.hu
    Fotó: telekomveszprem.hu

A klub tájékoztatása szerint a kétszeres Európa-bajnok spanyol kapus tünetmentes, a negatív teszteredményű játékosokra és stábtagokra pedig a hét második felében újabb tesztek várnak. A Telekom Veszprém kérte a magyar szövetségtől a mai, Komló elleni bajnoki mérkőzés elhalasztását. Mivel a veszprémiek szerdára kiírt, Barcelona elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzését már korábban elhalasztották – a katalánok kérésére –, további halasztást csak akkor kell kérnie a magyar klubnak, ha a csapat a jövő szerdai meccs idején is karanténban lesz. Akkor a német THW Kiel otthonában kellene pályára lépnie a Veszprémnek.

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 1095
szavazógép
2020-10-22: Sport - :

Anyagi gondokkal küzd a Bukaresti MSK (Kézilabda)

Fennállásának legnehezebb időszakát éli a Bukaresti MSK az anyagi nehézségek miatt – jelentette ki kedden Szabó Gabriella elnök, ­egykori olimpiai bajnok futó.
2020-10-22: Sport - :

Sportvilág

Olimpia. A világjárvány miatt jövő nyárra halasztott tokiói olimpia és paralimpia önkénteseinek 79 százalékát aggasztja a koronavírus terjedése.