Nem viselt maszkot, meglökte a rendőrt

2020. október 27., kedd, Közélet

Hatóság elleni erőszak gyanújával indult kivizsgálás egy férfi ellen, aki meglökött egy rendőrt, miután az megszólította, mert nem viselt maszkot.

Az eset hétfő dél körül történt a megyeszékhelyen, ahol egy szolgálatban lévő rendőr figyelmeztette a 41 éves férfit a kötelező maszkviselésre, ám erre utóbbi agresszívvé vált. A férfi meglökte a rendőrt, aki maga is határozottan lépett fel, és megbilincselte, ezt követően pedig bekísérte a rendőrség székhelyére. A férfit 24 órára őrizetbe vették – derült ki a megyei rendőr-felügyelőség tájékoztatójából. (dvk)

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2301
szavazógép
2020-10-27: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Nyitva lesznek a temetők

Nem zárják le a temetőket a következő napokban, de a temetőlátogatás is a járványügyi szabályokhoz kötött, azaz maszkot kell viselni az orr és a száj eltakarására, és távolságot kell tartani egymás között – tudatja a sepsiszentgyörgyi városháza.
2020-10-28: Elhalálozás - :

Elhalálozás

„Ott, ahol most van a végtelen térben és időben, a világűrben és semmiségben... már boldog” (Kosztolányi Dezső)
Isten akaratába belenyugodva tudatjuk, hogy édesanyánk, a csíkborzsovai születésű DOBOLYI OLGA ANNA (szül. LAKATOS), a Mikes Kelemen Líceum nyugalmazott tanítónője 2020. október 27-én hajnalban Magyarországon békésen elhunyt.
Temetésének időpontjáról később értesítjük azokat, akik szerették és tisztelték.
Fiai, László és Gábor
4319253