Adómentesség

2020. október 28., szerda, Belföld

Adómentességet fognak élvezni ezután azok a gyógynövény-termelők is, akik kevesebb mint két hektár területen termesztik ezen növényeket – mutatott rá Benedek Zakariás, az RMDSZ képviselőházi frakcióvezetője azt követően, hogy a parlament alsóháza megszavazta az RMDSZ által kidolgozott törvénytervezetet.

Benedek kiemelte, számos gyógynövénytermelő nehezményezte, hogy az adóügyi törvénykönyv nem pontosítja az adózási feltételeket a kisebb területen termesztett gyógynövények esetében, míg a kisebb gazdaságokban megtermelt hústermékekre adómentesség van előírva. Ezen a helyzeten javít az RMDSZ által kidolgozott és elfogadtatott jogszabály.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2305
szavazógép
2020-10-28: Belföld - :

Ingyenes szűrővizsgálatok

Döntő házként fogadta el tegnap a képviselőház az RMDSZ-nek azt a törvénytervezetét, amelynek értelmében az állami egészségügyi biztosítással rendelkező személyeknek joguk van ingyenes szűrővizsgálatokra.
2020-10-28: Világfigyelő - :

Orbán Viktor: szorítunk Donald Trumpnak (Felavatták George H. W. Bush szobrát Budapesten)

Szorítunk Donald Trump amerikai elnök újabb győzelméért és gratulálunk az új amerikai alkotmánybíró megválasztásához – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök tegnap Budapesten, amikor kitüntette David B. Cornsteint, az Egyesült Államok távozó budapesti nagykövetét. A Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetést Áder János államfő adományozta és a kormányfő adta át a diplomatának a Karmelita kolostorban. Ugyancsak tegnap felavatták George H. W. Bush néhai amerikai elnök szobrát Budapesten a Szabadság téren.