Elhalálozás

2020. november 5., csütörtök, Elhalálozás

Elhalálozás
„Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam.”
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a kézdivásárhelyi PÁLL MARGIT (szül. KOCSIS) életének 81., özvegységének 7. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.
Felejthetetlen, drága halottunkat 2020. november 6-án 16 órakor a kézdivásárhelyi régi református temető ravatalozóházából a családi kriptába helyezzük örök nyugalomra.
A gyászoló család
1231


Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szerető férj, édesapa, nagytata, rokon, a jobbágyfalvi születésű id. CSALOKA LÁZÁR hosszas betegség után elhunyt.
Temetése 2020. november 5-én 14 órakor lesz a vártemplomi református temetőben.
A gyászoló család
4319345

 

Részvét
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak GORSCHI ATTILA elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Vigasztalódást kívánunk.
Fried András és családja
1116091

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 571
szavazógép
2020-11-04: Közélet - :

Feloldott és elrendelt korlátozások

Csökkent a koronavírusos megbetegedések száma az előző két hétben Kommandón, Dálnokon és Kézdialmáson, így feloldják a korábban elrendelt szigorításokat mindhárom településen – döntötte el a vészhelyzeti bizottság. A prefektúra szerdai beszámolója szerint azonban egyre több helyen lépte át a három ezreléket a fertőzöttségi arány -- immár Kovászna is ezek közé tartozik --, néhol csütörtöktől életbe lépnek a már ismert korlátozások.
2020-11-05: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kézdin fiatalON – Ifjúsági kutatás 
A Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet novemberben online konzultációt folytat a fiatalokkal, hogy jobban megismerje céljaikat, álmaikat, helyzetüket, illetve minél szélesebb körben felmérje az igényeket. A