LabdarúgásHáromgólos kézdivásárhelyi vereség

2020. november 11., szerda, Sport

A Kézdivásárhelyi SE tegnap pótolta a 8. fordulóból elhalasztott, Astra Giurgiu II. elleni mérkőzését, amelynek Ploiești adott otthont. A találkozót azért halasztották el, mert a házigazdák keretében többen koronavírus-fertőzéssel bajlódtak, a sors fintoraként a felső-háromszéki együttes ugyanebből az okból kifolyólag tartalékosan vállalta a kiszállást.

  • Fotó: Tofán Levente
    Fotó: Tofán Levente

A hiányzók ellenére nem feltartott kézzel állt ki idegenben a Bunduc – Zsombori, Postolică (Péter, 60.), Tankó, Gáll, Gajdó G., Gazda (Solovăstru, 60.), Babei, Telcean (Gyerő, 70.), Mojzi (Bandi, 46.), Becze (Vasiloi, 46.) összetételű kézdivásárhelyi csapat, amely az első félidőben több veszélyes helyzetig is eljutott, azonban nem sikerült bevenni a hazai kaput. A Duna-parti gárda a 45. percben egy szögletet követően megszerezte a vezetést (1–0), majd alig kezdődött meg a második félidő, büntetőhöz is jutott, amit viszont nem tudott értékesíteni. Az egygólos hátrányban játszó Kézdivásárhelyi SE kitámadott, a házigazdák pedig ezt kihasználva ellentámadásból kétszer is betaláltak (3–0).

A kézdivásárhelyi csapat sorozatban második vereségét szenvedte el, szombaton pedig újabb nehéz összecsapás vár a céhes városi labdarúgókra, az idei utolsó mérkőzésen az éllovas Brassói Corona látogat a Sinkovits Stadionba. (miska)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen lesz a járvány negyedik hulláma?eredmények
szavazatok száma 1011
szavazógép
2020-11-10: Közélet - Nagy D. István:

Jött, látott, bírált (Háromszéken a munkaügyi miniszter)

Előre be nem jelentett villámlátogatásra érkezett kedden Sepsiszentgyörgyre Violeta Alexandru munkaügyi miniszter, aki a tárcának alárendelt intézményeket látogatta végig a Nemzeti Liberális Párt helyi képviselőinek társaságában. A terepen folytatott ellenőrzést is magában foglaló látogatást követően Alexandru sajtótájékoztatón adott hangot elégedetlenségének a megyei foglalkoztatási ügynökség, a nyugdíjpénztár, a szociális kifizetési ügynökség, valamint a munkafelügyelőség működése kapcsán, egyebek mellett a hatékonyság és a szervezettség hiányát róva fel elsősorban az intézményvezetőknek.
2020-11-11: Sport - :

Szoboszlai csatlakozott a válogatotthoz (Labdarúgás)

Tegnap csatlakozott a csütörtöki, Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatotthoz Szoboszlai Dominik. Klubja, a Red Bull Salzburg hétfőn bejelentette, hogy a megismételt tesztek egyetlen labadrúgónál sem mutatták ki a koronavírus-fertőzést, így minden játékosuk csatlakozhat hazája válogatottjához.