Ezért éri meg LED csarnokvilágító lámpákat használni /X/

2020. december 6., vasárnap, Magazin

A LED csarnokvilágító lámpák nemcsak sokoldalú, hanem elképesztően hatékony megoldást kínálnak az ipari környezetben történő világításhoz. A cikkben ennek a részleteit mutatjuk meg.

Mik a jogos elvárások manapság az ipari jelleggel használt fényforrásokra vonatkozóan?

Ipari jelleggel azért szeretnénk lámpatesteket és fényforrásokat használni, mert az általuk biztosított fényeknek és teljesítménynek igencsak nagy jelentősége van. Minél erősebb fényt képes egy lámpatest kibocsátani hosszú ideig, annál inkább képes megfelelni az elvárásainknak.

Egy ipari jelleggel használatos modern lámpatest optimális esetben könnyen beszerelhető, hibátlanul teszi a dolgát akár hosszú éveken keresztül, és a működése alatt nem fogyaszt indokolatlanul sok energiát.

Ez ugyanis azt jelenti, hogy fennakadások nélkül, a kívánt hatékonyság mellett tudjuk használni a beszerzett lámpatesteket.

Ezekre az előnyökre számíthatunk a korszerű LED csarnokvilágító lámpák használatából

Mivel LED technológiával működő csarnokvilágító lámpákról van szó, így eleve a megszokottól lényegesen magasabb minőséggel kalkulálhatunk. A szakszerűen elhelyezett lámpatestek célzott, erőteljes fényt bocsátanak ki olyan mértékben, ami a helyiségben végzett tevékenység eredményességét pozitívan befolyásolja.

Nagy előnye továbbá a korszerű LED csarnokvilágító lámpák alkalmazásának, hogy a fényerőt precízen tudjuk szabályozni. Vagyis a távolság, a rendelkezésre álló természetes fények és a célok függvényében tűpontosan tudunk állítani a fény erősségén.

Ennek pedig nemcsak a fény minősége kapcsán lesz komoly hozzáadott értéke, hanem a LED csarnokvilágító lámpák energiafogyasztását is jótékonyan befolyásolja.

Ipari körülmények, ahol igencsak megéri LED csarnokvilágító lámpákat alkalmazni

Kimondottan sokféle olyan ipari körülmény állhat fenn, ahol a modern LED csarnokvilágító lámpatestek hozzáadott értéke érvényesülni tud. Ez persze jelentős mértékben a szabályozható fényerőnek is köszönhető, hiszen ez az extra funkció elképesztően sokoldalúvá teszi ezeket a fényforrásokat.

Hol is lehet kiaknázni a bennük rejlő hozzáadott értéket? Példának okáért nagy beltérrel rendelkező színházakban, ahol az élmény tökéletesítése végett rendkívül fontos az alkalmazott fényforrások minősége.

Természetesen a gyártócsarnokokban és -üzemekben is megvan ezeknek a korszerű lámpatesteknek a létjogosultsága, ahol komolyan megdobhatják a dolgozói produktivitást, pozitívan befolyásolva ezáltal a termelés volumenét és hatékonyságát.

Mindezek mellett szintén gyakori felhasználási területnek számít a sportpályák környezete is. Egy-egy villanyfényes eseménynél ugyanis a sporttevékenység minőségére, illetve a nézők szórakozására is komoly befolyást gyakorolhat az alkalmazott csarnokvilágító lámpák hozzáadott értéke. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 436
szavazógép
2020-12-06: Magazin - :

Futóbiciklivel a világ körül /X/

Van egy kiváló szabadtéri játék, ami remekül fejleszti az egyensúlyérzéket, erősíti a lábak izomzatát, javítja a mozgáskoordinációt, ezzel előkészíti a terepet a pedálos biciklik használatához. Mondhatjuk, hogy a futóbicikliktől egyenes út vezet a kerékpározás felé. A különféle mozgásformákat minél korábban, akár már kétéves kortól ajánlott gyakoroltatni gyermekeinkkel, ha azt szeretnénk, hogy magabiztosan mozogjanak. A babajárgányok felkészítik a gyerekeket a biciklizésre, amivel a közlekedési szabályokat is gyakoroltatni lehet. 
2020-12-09: Belföld - :

Csökken az esetszám, de ismét sokan haltak meg

Az egy nappal korábbi adatokhoz képest közel százzal kevesebb, 7365 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, olyan körülmények között, hogy 2300-zal több, azaz 31 458 tesztet végeztek el országos szinten – közölte szerdán a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). A keddi elhalálozási rekordhoz képest mérséklődött a koronavírus-fertőzéssel összefüggésbe hozható halálesetek száma, a hatóságok összesen 161-ről számoltak be. Kevéssel csökkent ugyanakkor a súlyos betegek száma is, a legutóbbi közlés szerint 1271 személyt ápolnak intenzív terápián. Háromszék 42 igazolt új esettel szerepel a statisztikában, ez héttel több mint az egy nappal korábban jegyzett.