Futóbiciklivel a világ körül /X/

2020. december 6., vasárnap, Magazin

Van egy kiváló szabadtéri játék, ami remekül fejleszti az egyensúlyérzéket, erősíti a lábak izomzatát, javítja a mozgáskoordinációt, ezzel előkészíti a terepet a pedálos biciklik használatához. Mondhatjuk, hogy a futóbicikliktől egyenes út vezet a kerékpározás felé. A különféle mozgásformákat minél korábban, akár már kétéves kortól ajánlott gyakoroltatni gyermekeinkkel, ha azt szeretnénk, hogy magabiztosan mozogjanak. A babajárgányok felkészítik a gyerekeket a biciklizésre, amivel a közlekedési szabályokat is gyakoroltatni lehet. 

Biztonságos gurulás

A pedál nélküli futóbiciklik kialakítása biztonságos. Nem csak kényelmesek, hanem minden részük a kisgyerekek igényeihez igazítható. Állítható ülésük alkalmazkodik a gyermekek méreteihez, ellentétben a fix kialakítású kismotorokkal. A nyeregcső 115 cm-ig emelhető. Elképzelhető, hogy egyből a 16"-os kerékpár a következő járgány, amire szükség lesz. Ez igazán gazdaságos, pénztárcabarát megoldás.

A futóbiciklik megjelenése nagyon hasonlít egy normál kerékpárhoz, és pont olyan sebességgel is képesek velük a gyerekek száguldozni. Emiatt a használatukhoz mindenképp ajánlott a védőfelszerelés beszerzése.

A futóbicikliken nincs fék

A száguldozó csemeték láttán sok szülőt elfog a rettegés. A védőfelszerelés használata mellett is meg kell tanítani nekik hogyan vigyázzanak magukra. Az egyensúlyozó bicajokon ennek érdekében több védelmi kialakítás is található. Legismertebb a kézvédő markolat, ami hatékonyan védi az apró kezecskéket a leverődéstől. Egyes típusokon puha gumivédő markolat akadályozza meg, hogy a gyerekek keze lecsússzon a kormányról.

Fékre nincs szükség, mert attól biztonságosak, hogy leér róluk a láb. Néha talán túlságosan is elbízzák magukat a gyerekek, a helyes ülésmagasság beállításával azonban sokat tehetünk a biztonságukért. A kellően behajlított lábbal segíthetjük a fékezést. Bármilyen vészhelyzet áll ugyanis elő, ösztönösen tesszük a lábunkat a földre. Ez persze cipőgyilkos, de fő a biztonság.

Biztonságos babajárgány

A kormány és a kerekek felépítése alacsony, ami stabilizálja a járgányt. Induláskor könnyű ráhajolni a járgányra és lendületet venni, hogy senki ne hagyja le a kis versenyzőket. A műanyag gumik jól tapadnak és defektmentesek, hogy ha meg kell állni, ne legyen gond. A kormányra szerelt csengő jelez, ha kell, a fényvisszaverő csíkok pedig sötétedés után segítik a könnyebb észlelést. Ha az utcai közlekedést tanuljuk a futóbiciklivel, garantáltan sok ősz hajszálat szerzünk, de gyermekünk élvezni fogja. Az átalakítható, többfunkciós roller és futóbicaj egyesíti a babajárgányok előnyét. Funkciói között szerelésmentesen lehet váltani.

A Baby Lion áruházban gyerekjárgányok nagy választékát találjátok. Csak győzzetek válogatni a hagyományos fémvázas, igényes kidolgozású favázzal készült vagy a többfunkciós praktikus járgányokból. (X)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 437
szavazógép
2020-12-07: Magazin - :

LED szalag felhasználása profilban vagy profil használata nélkül? /X/

A LED világítás manapság hatalmas népszerűségnek örvend technológiai és környezeti előnyeinek ksözönhetően. Számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek miatt megéri a LED izzókat választani a hagyományosokkal szemben. Ilyen ideális tulajdonság a költséghatékony volta, hiszen hosszú élettartamának, strapabíró és kevésbé törékeny kialakításának, valamint energiatakarékos működésének köszönhetően megőrizheti pénztárcája vastagságát. 
2020-12-06: Magazin - :

Ezért éri meg LED csarnokvilágító lámpákat használni /X/

A LED csarnokvilágító lámpák nemcsak sokoldalú, hanem elképesztően hatékony megoldást kínálnak az ipari környezetben történő világításhoz. A cikkben ennek a részleteit mutatjuk meg.