Továbbra is nagy a pozitivitás

2020. december 21., hétfő, Belföld

A hétvégén végzett kevés számú tesztnek – a vasárnap délelőtt – hétfő délelőtti időszakban mindössze 7116 vizsgálatot végeztek – 35 százaléka bizonyult pozitívnak, így a 2489 új esettel mostanára 593 783-ra emelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma.

  • A megyék fertőzöttségi mutatója
    A megyék fertőzöttségi mutatója

Kovászna megyéből kilenc új estet jelentettek, Háromszék fertőzöttségi mutatója továbbra is csökkenő tendenciát mutat, jelenleg 1,34 ezrelék. A fertőzésből kigyógyultak száma meghaladta az ötszázezres küszöböt, az ezidáig Covid 19-cel megfertőződöttek 84,5 százalékát nyilvánították gyógyultnak. Az elmúlt huszonnégy órában 87 áldozatról tájékoztatott a stratégiai kommunikációs törzs, Háromszéken ezidő alatt nem hunyt el fertőzött beteg. Kórházban 11 430 pácienst kezelnek, a súlyos esetek száma 1267-ről 1255-re csökkent az előző naphoz képest.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4371
szavazógép
2020-12-21: Sport - :

Őrségváltás (Asztalitenisz, megyei bajnokság)

Új éllovasa van a háromszéki asztalitenisz-csapatbajnokságnak, miután a korábbi éllovas Nagyajta csapata roppant szoros meccsen veszítette el a Ringispir elleni derbit, és visszacsúszott a tabella harmadik helyére, míg a CF Tuning hozta a kötelező győzelmet a Back­spin Effect együttesével szemben, s ezáltal vezeti a rangsort.
2020-12-21: Belföld - :

Az RMDSZ miniszterei

Az RMDSZ Kelemen Hunort, Cseke Attilát, Tánczos Barnát és Novák Károly Eduárdot jelöli az alakuló Cîțu-kormányba. A sajtóba kiszivárgott neveket Kelemen Hunor RMDSZ-elnök erősítette meg a tegnap délután tartott sajtótájékoztatóján.