Javuló arányok

2020. december 22., kedd, Belföld

Lassan, de folyamatosan csökken az intenzív osztályon kezelt koronavírusos betegek száma, kevesebb a pozitív eredmények aránya és egyre magasabb százalékú a gyógyultak aránya – ezek a stratégiai kommunikációs törzs mai jelentésének főbb jellemvonásai.

Az elmúlt huszonnégy órában 23 834 tesztet végeztek országszerte, ezek 21 százaléka lett pozitív, így az 5009 új esettel 598 792-re emelkedett a járvány kezdete óta Covid 19-cel megfertőződöttek száma. Kovászna megyéből 24 új esetet jelentettek, másodszori tesztelésnél 1019 páciensnek jött ki pozitív eredménye, ebből 11-et Háromszékről jelentettek. Megyénk fertőzöttségi mutatója 1,27 százalékra csökkent. A hétfő délelőtt – kedd délelőtti időszakban az elmúlt napok átlagánál több – 155 – áldozatot szedett a koronavírus, Kovászna megyéből nem jelentettek halálesetet. Kórházban 11 117 beteget ápolnak, ebből intenzív osztályon 1252 pácienst – a tegnapinál hárommal kevesebbet – kezelnek.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4538
szavazógép
2020-12-10: Magazin - :

A tökéletes romantikus ajándék nyomában /X/

A szerelmes párok gyakran választanak egymásnak érthető okokból romantikus ajándékot, de nem ritka az sem, hogy a már több évtizedes házasságban élő felek döntenek úgy, hogy valamilyen érzelmekkel teli meglepetéssel örvendeztetik meg partnerüket. De mégis milyen ajándékot válasszunk, hogy ne lőjünk bakot? Ebben próbálunk meg segíteni ezzel a cikkel.
2020-12-22: Belföld - :

Megalakult a parlament, megvannak az új házelnökök

Ludovic Orban korábbi miniszterelnököt, az eddig kisebbségben kormányzó Nemzeti Liberális Párt (NLP) vezetőjét választotta meg elnökévé a választások nyomán újonnan megalakult képviselőház ma hajnalban.